in , , ,

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară! Lora îi ține locul la emisiune

Adela Popescu este, din nou, însărcinată. Prezentatoarea își va întregi familia cu cel de-al treilea copil. Iar cântăreața Lora revine coprezentatoare la „Vorbește Lumea”, de pe Pro TV. Prima ediție cu Lora va fi luni, 11 ianuarie

Adela a spus că această sarcină a fost una așteptată: ”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”.

Despre decizia de a sta acasă încă din acest moment al sarcinii, prezentatoarea a declarat: ”Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, de glumeau colegii că mai am puțin și nasc acolo, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez. Chiar dacă la platou au fost luate toate măsurile de precauție încă de la începutul pandemiei, mă simt și mai în siguranță dacă voi sta acasă”.

Lora, din nou la Vorbește Lumea

Despre revenirea la Vorbește Lumea, Lora a declarat pentru protv.ro:„Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pepe, Vaida, fiul lui Ștefan Bănică, la Te cunosc de undeva, sezonul 16. Lista completă a concurenţilor – FOTO

Dragnea se pregătește pentru eliberarea condiționată