in ,

Academia de Sex Oral de la Chișinău și-a deschis filială la București! Cum se desfășoară cursurile – FOTO

academia de sex oral

Frumoasele basarabence din Chisinau care au starnit controverse in randul opiniei publice, dupa ce in Capitala Moldovei s-a deschis o scoala destinata femeilor care vor sa scape de inhibitii sa sa aprofundeze tainele sexului oral, au devenit model pentru fratii si surorile de dincoace de Prut.

Dupa ce organizatorii cursurilor de sex oral, de provenienta moscovita, psihologi si sexologi de calificare, au declarat că nu mai fac fată la Chisinau, solicitarilor, un ong din Bucuresti a propus deschiderea unei filiale a Academiei de Sex Oral în Capitala Romaniei .

„Cursantele, indiferent ca sunt din Moldova sau din Romania, se vor simti aici ca într-un cerc de prieteni. Trainerul le ajută şi le povesteşte, le răspunde la acele întrebări care au apărut în timpul vieţii sexuale”, a declarat Mariana Amigdala, directorul noii scoli de sex oral din Bucuresti.

În capitala Romaniei, orele de curs vor avea loc loc in sali ferite de ochii barbatilor, astfel incat, femeile sa se simta comfortabil si in largul lor. Cursurile au o baza teoretica, dar si practica, astfel incat, cunostintele sa fie mai bine asimilate.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bianca dragusanu explodata

Bianca Drăgușanu, bubuită de Revelion! Cum arată după ce, din greșeală, și-a aprins o petardă în loc de țigară!

sex-oral

10 indicii în baza cărora te poţi considera o campioană a sexului oral printre prietene!