in ,

Șoc pentru unguri! Comuna Ditrău a fost cumpărată de un prinț african care vrea să-i strămute pe toți localnicii!

print african ditrau

Vestile socante legate de micuta localitatea Ditrau par sa nu se mai termine. Dupa ce o pereche de brutari srilankezi au reusit sa-i aduca pe sateni in pragul dementei doar pentru ca se angajasera in judetul Harghita, acum a fost detonata o bomba la care chiar nu se mai astepta nimeni.

Un print african, originar din Zambia de sud, a cumparat metru cu metru si hectar dupa hectar, tot satul Ditrau si vrea sa se mute acolo incepand cu luna martie. Si mai cutremurator este insa alt aspect: noul proprietar doreste sa-i stramute in alta regiune pe absolut toti localnicii si, in locul lor, sa aduca circa 40 000 de eschimosi.

”Sotia mea este nascuta in Nuuk, capitala Groenlandei si nu a reusit sa se adapteze la temperaturile din Zambia. Ne-am hotarat sa ne stabilim la jumatatea distantei dintre Polul Nord si continetul african si am gasit  de vanzare satul asta romanesc, Ditrau. Vreau sa-i mut pe toti locuitorii in alta parte si, in locul lor, sa aduc eschimosi, prieteni din copilarie ai lu´ nevasta-mea”, a explicat Mobutu Fese Kukuru, noul proprietar al Ditraului.

What do you think?

-7 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mama irinei tanase

Mama Irinei Tănase dă cărțile pe față în legătură cu relația dintre fiica sa și ”moșul Livache”!

olguta tramvai

Fotografia pe care Olguța Vasilescu și-ar dori-o ștearsă: ”Când a văzut tramvaiul, s-a uitat sub el, să vadă dacă e mascul sau femelă!