in ,

La Galați s-a deschis prima farmacie cu păcănele din România!

prima farmacie cu păcănele

De sărbători, gălățenii pasionați de cozi la piramidoane și faringosepturi au primit un cadou de senzație din partea unor investitori din Republica Moldova: prima farmacie cu păcănele și jocuri electronice din România.

”Farmacia Trei”, denumită așa după numărul asociaților din afacere, oferă din această lună un inedit serviciu de self service clienților de toate vârstele: două aparate tip slot machine, denumite în limbaj popular păcănele, și menite a decongestiona, în perioada de Sărbători și cea de iarnă, fluxul de populație ce se înregistrează la ghișeele ce eliberează medicamente.

Un impuls la păcănelele farmaceutice costă doar 10 lei, asigură 3 trageri și oferă câștiguri garantate, în aspirine, colebiluri, paracetamoale, emetirale, pempărși, tampoane, nurofenuri și supozitoare. De asemenea, o dată pe zi, aparatele oferă și Marele Premiu, norocosul zilei urmând să poată opta între un flacon de Viagra, un set de creme și uleiuri antirid sau o compensată de-o lună la medicație pentru tensiune.

Farmacia cu păcănele este prima de acest gen doar în România, premiera europeană înregistrându-se anul trecut la Chișinău, acolo unde cei trei asociați au deschis o locantă cu specific farmaceutic în care, în afară de automatele tip slot machine, au mai venit cu o ofertă inedită: dozatoarele gratuite cu zeamă de varză pentru moldoveni.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dorel caprar geaca moncler

Dorel Căprar, șeful PSD Arad, un Dorel socialist cu geacă de 1500 de euro…

#365decarti – A început cea mai mare campanie de lectură și reduceri