in , ,

Incidente la Vama Nădlac: Moş Crăciun prins cu sania neînmatriculată şi cu renii în stare de ebrietate!

Deşi, spre deosebire de anii trecuţi, anul acesta Moş Crăciun nu a mai confundat Bucureştiul cu Budapesta, el şi-a început cu stângul vizita în România.

 Potrivit unui comunicat difuzat de Direcţia Vămilor, ”în cursul acestei dimineţi a fost depistat la vama Nădlac cetăţeanul finlandez Klaus Santa, aflat la ghidonul unei sănii decapotabile, model 1850, care, la solicitarea organelor în drept nu a putut prezenta actele de identitate ale vehiculului”. 

Pe lângă faptul că voia să pătrundă în ţara noastră cu un vehicul neînmatriculat, Moş Crăciun mai avea şi renul de tracţiune beat mort şi duhnind a gaze de evacuare de la o poştă. El a încercat să explice vameşilor că acolo de unde vine, respectiv de la Cercul Polar, e foarte frig şi ultimele dăţi când le-a băgat antigel renilor din dotare, aceştia au murit, motiv pentru care anul ăsta a trecut pe votcă. 

Vameşii ar fi acceptat să închidă ochii şi să-l lase să treacă graniţa, contra unui mic dar de Sărbători, constând în zece cartuşe Kent lung vechi, cu castel, pentru doctori, din sacul lui fără fund, însă cei de la RAR, aflaţi într-o inspecţie, au depistat că renul emitea nişte noxe insuportabile.

”Am încercat să ne apropiem de sanie, dar nu am reuşit. Puţea de-ţi muta nasul. Moşul a recunoscut că i-a dat animalului nişte gulaş al naibii de piperat, la o benzinărie din Ungaria şi, probabil, partenerul de călătorie s-or fi stricat la stomac. Cu toată bunăvoinţa, i-am explicat că n-avem încotro, trebuie să-l amendăm şi să-l avertizăm ca până la anul, când revine în România, să repare instalaţia de evacuare a renului. Nu ştiu cum de a trecut cu noxele astea ucigătoare prin vama germană… Dar, dacă mă gândesc că şi ăia de la Volskwagen au falsificat testele de emisii poluante, de ce să mai mir?”, a precizat un reprezentant al RAR.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ţiriac a făcut o criză de nervi. Ce cadou impresionant a primit Patriarhul Daniel

După modelul Loredanei! Moș Crăciun s-a tunat și acum seamănă cu Nicu Covaci