in ,

Arafat: ”Am dublat capacitatea ATI. Nu mai sunt locuri pe pat, dar avem în picioare!”

arafat locuri ati

Veste mare pentru românii afectați de coronavirus! Guvernul a reușit dublarea locurilor la terapie intensivă printr-o metodă pe cât de ingenioasă, pe atât de simplă: pe sistemul RATB și Metrorex, printr-o ordonanță de urgență, s-a stabilit că unitățile ATI vor avea începând cu luna ianuarie, atât locuri pe pat, deja ocupate în totalitate, cât și locuri în picioare, care urmează să fie alocate pe sistemul ”primul venit – primul servit”, e drept, cu respectarea sacrosantelor reguli de bun simț din transportul în comun.

Astfel, în eventualitatea în care, într-o unitatea de terapie intensivă ocupată la capacitate maximă va ajunge, de exemplu, un magistrat pensionar în vârstă de 50 de ani, acesta va primi pe loc patul de geam, și patul de lângă pentru sacoșe, integrame și alte angarale, pacienții dizlocuiți pe motiv de vârstă neprioritară urmând să ocupe, în picioare, culoarele dintre noptiere, ventilatoare mecanice și aparatele de defibrilat.

Nu vă mai plângeți acum că nu sunt locuri la ATI și ziceți mersi că virusul ăsta este o biată făcătură chinezească, plin de moațe în culori țipătoare. Dacă eram infestați cu ceva strong, temeinic, Made in Germany, la ora asta eram cu toții plini de muci, imobilizați la pat sau, mai rău, cu mâinile pe piept”, a anunțat Raed Arafat.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Tavanul unui mall s-a prăbușit. Pagube la mai multe magazine – FOTO&VIDEO

tariceanu dna dosar mita

Se strânge lațul pentru Tăriceanu! Urmarire penală DNA pentru mita de 800.000 de euro!