Situat într-o locație care echilibrează dinamismul urban cu o ambianță relaxantă, pe Bd. Ion Ionescu De La Brad Nr. 119, restaurantul este conceput pentru a oferi o atmosferă primitoare pentru cupluri, familii și prieteni deopotrivă. Interiorul dispune de un design minimalist care încorporează elemente de calitate și elemente industriale, creând un mediu cald și prietenos unde clienții pot savura un prânz sau o cină de neuitat.
“Suntem încântați să aducem în sfârșit la viață viziunea Băneasa Grill. Acest concept a fost un vis de ceva timp și suntem încrezători că va oferi satisfacție deosebită clienților noștri. Echipa noastră, condusă de talentatul Chef Soisun Cristian, este dedicată să încânte oaspeții cu servicii de cea mai bună calitate și preparate excepționale. Combinația unică de arome locale și mediteraneene, împreună cu atmosfera locului, ingredientele premium și atenția la detalii, vor crea o experiență culinară fără egal în București. E dificil, în acest moment, să vorbim despre dezvoltare, dar vă pot spune că suntem ambițioși și odată rafinată formula Băneasa Grill vom merge negreșit și entuziaști acolo unde concentrația segmentului și profilului de client este optimă și fără ezitare în ceea ce privește încorporarea particularităților locale.”, spune Cezar Robu, cofondatorul Băneasa Grill.
Băneasa Grill se angajează să utilizeze ingrediente locale și practici sustenabile, contribuind astfel la protejarea mediului și sprijinirea comunității locale.
“Ne propunem să devenim un reper pe scena culinară din București, să atragem și să reținem, datorită conceptului nostru, o clientelă exigentă, care apreciază calitatea și o experiență de dining coerentă și plăcută”, a adăugat Cezar Robu.