in , ,

Șoc la Tarom! Măsuri de austeritate fără precedent: piloților li se va percepe o taxă suplimentară dacă vor dori să ocupe locuri la fereastră în timpul zborului!

șoc la tarom
Tarom a anunțat că va începe să perceapă propriilor piloților o taxă pentru alocarea preferențială a celor mai bune locuri la fereastră în timpul zborului.

Compania aeriană de stat din România va începe să rețină respectiva taxă din pachetele de plăți ale piloților, pentru a economisi bani în această perioadă în care călătoriile cu avionul cunt grav afectate de criza pandemică.

”Coronavirusul a lovit puternic industria aeronautică, provocându-ne prejudicii imense. Tarom a aplicat deja câteva măsuri de criză, de genul trimiterii stewardezelor să lucreze online, de acasă, sau a obligării pasagerilor să plătească și locul liber, de lângă ei, iar acesta a fost ultimul lucru la care ne-am putut gândi pentru a economisi niște bani”, a declarat Antonov Suhoi, reprezentant al departamentului de P.R. al companiei.

„Se pune întrebarea de ce ar trebui piloții să obțină, fără costuri suplimentare, cele mai bune locuri în avion, cu ferestre laterale și parbriz frontal, atunci când noi le plătim deja salarii consistente iar, oricum, majoritatea zborurilor sunt efectuate de computere, pe sistem pilot automat”, a mai precizat managerul delegat al Tarom, austriacul Roger Over.

Începând cu luna noiembrie, piloților de la Tarom li se va permite să stea în orice altă parte a avionului și să controleze aeronava de la distanță, dacă nu vor să plătească suplimentar pentru fotoliile de la fereastră, deși acest lucru ar putea avea un efect semnificativ asupra calității zborului.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Primarul Călărașiului, ucis de coronavirus!

Ialomița, singurul județ din țară care nu a încheiat niciun contract în cadrul etapei 6 de finanțare a PNCCF