in ,

Recomandări pentru sexul în timpul pandemiei: ”De coronavirus nu scapi spălându-te cu gaz, ca de păduchi!”

brad sexy de craciun

De cand s-a instituit starea de urgenta suntem avertizati non-stop sa pastram distanta sociala de cel putin doi metri sau, daca suntem in magazin, o lungime de carucior. De asemenea se insista cu preponderenta pe spalatul intensiv al mainilor si al produselor alimentare pe care le achizitionam. Foarte putin s-a vorbit , din pacate, de un aspect esential al vietii pe Pamant si anume sexul mai ales ca, in conditiile izolarii, acesta poate fi o activitate preferata de majoritatea fiintelor sanatoase.

Specialistii din New-York au publicat de curand un ghid in care sunt trecute o multime de recomandari si de avertizari legate de sexul practicat in aceasta teribila criza.

„ E grozav să vezi un ghid care comunică realitatea onestă și implicațiile comportamentului uman când vine vorba de sex în timpul distanțării sociale și a auto-izolării”, e de părere Polly Rodriguez, co-fondatoarea Unbound, o companie axată pe bunăstarea sexuală.

Comentariile doamnei Rodriguez au fost apreciate de milioane de internauti dar au constituit, cum era de asteptat, si o sursa imensa de glume si ironii.

„Cel mai sigur partener sexual ești chiar tu. Departamentul de sănătate al primăriei orașului New York ne îndeamnă să ne masturbăm (PornHub ne-a venit deja în ajutor, lăsând la liber pentru toată lumea serviciile sale Premium), dar să ne spălăm cu atenție mâinile și/sau jucăriile sexuale, înainte și după. Daca totusi vrei sa incerci si cu altcineva singurul autorizat sa te satisfaca este cel cu care imparti caminul, mai greu va fi daca este vorba de mama, tata sau bunicul. Oricum ar fi nu uitati sa va luati toate masurile de protectie fiindca de coronavirus nu scapi ca de paduchii lati spalandu-te cu gaz”, au fost principalele sfaturi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
streinu cercel

Doctorul Streinu Cercel, declarații incendiare: ”Vom trăi și vom vedea cine mai trăiește!”

Înca un „jmecher” de Facebook a rămas fără glas când s-a trezit la ușă cu polițiștii pe care-i jignise în mediul online!