in ,

8 mărețe realizări anunțate de Gabriela Firea pentru Bucureștiul anului 2018

Gabriela Firea
Cu sprijinul unui cunoscut producător mondial de lenjerie, ale cărui produse le primește periodic în dar de la primarul Voluntariului, Firea va reabilita termic, cu polistiren și termopan Arcul de Triumf. Monumentul va fi rebotezat astfel, Arcul de Triumph, și, în spiritul recordurilor inaugurate de Oprescu, va purta atârnat cel mai mare tricolor din București dar și ci cel mai mare sutien, cu care turiștii vor putea face și bungee-jumping.

Pentru că marile proiecte de infrastructură pe 2017 au consemnat, la bilanț, un fâs zgomotos, Gabriela Firea a anunțat că, în acest an, va rupe gurile bucureștenilor cu realizări ce au să-i lase pe contestatari fără replică. Cum apreciem noi că va arăta Capitala condusă de duamna Pandele în 2018 vă prezentăm în ipostazele de mai jos, cu rezerva că, la cum o cunoaștem noi pe Gabriela Firea, probabil că realitatea va depăși orice imaginație.

What do you think?

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
familie de lebede

Urziceni: O familie de lebede stabilită pe lacul Draga ar putea determina ecologizarea zonei transformată în groapă de gunoi

transportoare blindate

Armata se înnoiește! Vezi cum vor arăta cele 197 de transportoare blindate produse la Uzina Mecanică București