Pe locul doi s-a clasat criminalul în serie Mihail Popkov, cu 200 de decese provocate între 1998 și 2010, iar la o distanță destul de mare, pe locul 3, preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko, cu doar 57 de morți misterioase înregistrate, bielorusul Lukașenko fiind inclus în sondaj ținându-se cont de faptul că Belarusul este de fapt ”aceeași Rusie, dar cu altă pălărie”.
Față de decesele misterioase raportate, marea majoritate medicii angrenați în lupta antiCovid, jurnaliști de investigație și activiști ai Opoziției, președintele rus are o explicație rezonabilă: „S-ar părea că am avut un lot rău de ceai pe piață, din cauza îngrășămintelor mult prea bogate în poloniu. Totul nu a fost decât o sumă de accidente tragice”, ar fi declarat, râzând, Putin.
Rezultatele sondajului au fost, totuși, contestate, la Moscova, de către Organizația Independentă pentru Restabilirea Adevărurilor Istorice, potrivit căreia, dacă s-ar ține cont de decesele provocate, Putin nu ar prinde nici măcar coada unui top 20 în baza căruia Stalin și Hitler ar trebui distinși anual cu titlul de cei mai senzuali bărbați care și-au făcut vreodată de lucru prin Rusia.