”Dosarul de care vorbim, dosarul Tel Drum, Dragnea avea calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo a fost pus sub acuzare, nu mai este suspect, este inculpat. Iar procurorul de caz afirmă că este în stadiu de redactare a soluţiei. Acum eu nu ştiu ce soluţie va da. Nu par foarte mulţumit pentru că cel care a condus DNA înainte de a veni eu interimar a dat anumite termene şi aceste termene s-au prelungit, s-au prelungit. Sigur că sunt motivate de procurorul de caz. Dosarul este în lucrare, în permanenţă, deci nu au fost perioade de timp în care s-a aflat în nelucrare, numai că lumea aşteaptă foarte mult finalizarea acestui dosar. Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”, a declarat Crin Bologa la Prima TV.
Procurorul de caz, Alexandra Lăncrănjan, declara, în urmă cu doi ani, pentru site-ul liberinteleorman.ro, că dosarul TelDrum e unul complicat.
”Nimeni nu-și dorește mai tare decât magistratul procuror sau judecător să soluționeze cauza. Dar diferența între ce își dorește o persoană care nu exercită această profesie și ce este obligat să facă magistratul este fundamentală. Eu în timpul liber pot să îmi doresc să văd orice soluționat foarte rapid, pentru că emoțional este firesc, pentru că aștept un anumit rezultat care îmi dă o satisfacție. Eu, ca procuror, nu am această opțiune. Între dorința de a termina ceva și obligația de a respecta legea este mai importantă obligația de a respecta legea. Și obligația de a respecta legea impune atât în urmărire penală, cât și în judecată este să te asiguri că ai administrat toate probele, să te asiguri că ai respectat toate drepturile și garanțiile oferite de lege, că ai dat suficient timp, că ai analizat fiecare aspect și, în momentul în care dai o soluție, toate lucrurile sunt în ordine și convingerea intimă pe care o ai din analizarea tuturor probelor este că soluția este întemeiată, atât factual, cât și în drept!”, spunea Alexandra Lăncrănjan.