in ,

Video uluitor! Romica Puceanu a cântat despre coronavirus în urmă cu aproape 50 de ani!

romica puceanu

Nu cred ca exista roman care sa nu fi apreciat talentul nepereche al ”Reginei muzicii lautaresti”, Romica Puceanu, insa putini stiu de puterile ei extrasenzoriale de a ghici viitorul. Printre melodiile celebre cu care a incantat milioane de petrecareti la nunti, botezuri sau simple baute tovarasesti, a existat si un frumos dar trist cantec intitulat ”Grea e boala de plamani”.

In contextul teribilei pandemii care a lovit planeta, specialistii de la Institutul Matei Bals, condusi de doctorul Adrian Streinu Cercel, au facut o descoperire fabuloasa in legatura cu melodia amintita.

”In urma studiului apofundat al fiecarui vers ce compune melodia ”Grea e boala la plamani”, intreaga mea echipa de specialisti a ajuns la o concluzie cel putin spectaculoasa. Regina muzicii de pahar, doamna Romica Puceanu avea vaste cunostinte de medicina si puteri deosebite de a face previziuni. Fara doar si poate, in aceasta lucrare este spusa, pe note muzicale, povestea cutremuratoare a coronavirusului cu cel putin 50 de ani inainte ca el sa apara in tara noastra”, a conchis profesorul Streinu Cercel

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigan 112 coronavirus

VIDEO: Pușcărie pentru baragladina care a sunat la 112 spunând că o doare în pwlă de Covid!

maria almasan

O mare vedetă critică alături de Marina Almașan diaspora: ”Rămâneți în coronasloboz acolo unde ați plecat, distrușilor!”