in ,

Un sac de plastic pentru domnul Dragnea!

sac de plastic pentru domnul dragnea

Cocoțați în funcții pe buletinele ștampilate ale bătrânilor plimbați pe la secții cu zăhărelul pensiei indexate, pesediștii au rămas brusc fără resurse și încearcă acum să scape de surplusul de îndatoriri asumate electoral. În marșul tramvaiului, cu măririle Olguței rupte în gură de nesustenabilitate, Dragnea a dat liber oamenilor din Partid să taie drastic din coliva pomenilor post electorale: care cu excavatorul și niște saci de plastic, care cu gropile anonime semănate sub gardurile cimitirelor.

Pentru gestul său dement de a-și îngropa consătenii cu wola, primarul Țiulescu din Dobrești – Dolj nu trebuie judecat de unul singur. Ci împreună cu modelele din Partid și cu milioanele de absenți mintal care i-au votat. Seninătatea cu care vechilul local a profanat trupurile bătrânilor este consecința firească a ticăloșiei instaurate în România ca stare de spirit după decembrie 2016. O ticăloșie, e drept, fără culoare politică, fără carnet de partid, încurajată de politruci mizeri care-și pun șoferii miniștri ori care se transformă în șoferi pentru infractorii cu pretenții ministeriale, o ticăloșie generalizată și protejată abject prin grațieri și amnistii impuse ca politică de stat.

Primarul din Dobrești are doar fața lui Țiulescu. Buldoexcavatorul, folia și ticăloșia sunt ale lui Liviu Dragnea. Ale acelui Dragnea care a pierdut busola. A pierdut paharul gradat, rigla, raportorul și compasul. A pierdut măsura minciunii, a obrăzniciei și a hoției. A pierdut din frâu chiar și propria sa famiglie politică transformată în celulă de bază a societății, singurul lucru ce îi stă încă aproape fiind spectrul celulei de la pușcărie.

Cu preșul umplut de flegma colectivă a unui popor ce refuză tăcerea, obediența și complicitatea, lui Dragnea îi mai rămâne doar varianta unei retrageri septice, înfășurat într-un sac de gunoi, către haznaua mirositoare a istoriei noastre politice. O folie, deci, pentru mister Dragnea! Și o cupă, două, de pământ, deasupra!..

sac de plastic pentru domnul dragnea

Citește și Levantul, dragostea mea

Citește și Justiția insistă, Liviu Dragnea persistă! Vezi previziunile Babei Vanga pentru România anului 2030

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Leave a Reply

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
emil constantinescu

Levantul, dragostea mea

epoca de aur

Epoca de Aur a lui Liviu Dragnea