in ,

Un preot din Bârlad care a silit o mireasă tatuată să îmbrace un pardesiu pentru a o cununa, a fost caterisit!

mireasa tatuata

Un preot din Bârlad care a silit, în această vară, o mireasă tatuată, să îmbrace un pardesiu pentru a o cununa, a fost caterisit ieri, după o îndelungată analiză a Sinodului Patriarhal!

Evenimentul a avut loc în luna iunie, la o nuntă de hipsteri din Moldova, decizia preotului de a obliga mireasa să-și pună o haină pentru a ascunde un tatuaj mare, bătut pe spate, indignând întreaga asistență.

Deși a invocat în apărarea sa faptul că s-a gândit că ”ar putea fi lipsit de respect să aducă în fața lui Dumnezeu o mireasă care s-a arătat cu o rochie cu spatele deschis și purtând în văzul lumii întregi un tatuaj vulgar, grotesc și anti-ortodox”, faptul că la nunta cu pricina au participat nenumărate notabilități ale urbei, mireasa fiind chiar fiica unui parlamentar PSD ce a donat sume generoase pentru ridicarea Catedralei, pare să-l fi condamnat pe îndrăznețul slujitor al bisericii.

„Am fost foarte dezamăgiți; cea mai specială zi din viața mea a fost umbrită din cauza acestui popă mai catolic decât Papa, deși noi suntem ortodocși din tată-n fiică! Voi fi singura mireasă din lume cu un pardesiu pe umeri în timpul verii, ceea ce este chiar de râsul lumii!”, declara în vară mireasa prejudiciată, anunțând că este decisă să meargă până la capăt pentru ”dezbrăcarea” preotului care pe ea a îmbrăcat-o cu forța în ziua cea mai fericită a vieții sale.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
abi talent ceas2

Prodanca i-a făcut cadou lui Abi Talent un ceas cu diamante: ”La un olimpic i-aș fi dat decât o bere, că din matematică n-am înțeles decât înmulțirea!”

5 pozitii sex lipsit de inhibitii

5 poziţii pentru un sex lipsit de inhibiţii şi vedetele cărora li s-ar putea potrivi astfel de ipostaze!