in ,

Trei polițiști din București sancționați pentru că au montat coarne de ren pe MCV-ul de la Rutieră!

politisti masina coarne ren

Primele zile de mandat, primele victime ale intransigenței ministrului Marcel Vela: trei polițiști de la Poliția Rutieră București au fost sancționați astăzi pentru că au montat coarne și nas roșu de ren pe MCV-ul din dotare!

Agenții au ajuns în atenția ministrului după ce fotografia cu mașina Poliției, împodobită ca un ren de Crăciun, a fost amplu distribuită pe rețelele de socializare, alături de numeroase comentarii ironice venite din partea utilizatorilor de facebook și instagram.

Cei trei polițiști și-au motivat fapta pretextând că, în traficul extrem de aglomerat specific Sărbătorilor din Capitală, doar coarnele și nasul roșu de ren îi mai fac vizibili în traseu, simpatia față de utilizatorii unor astfel de gadgeturi, împreună cu spiritul Sărbătorilor și atitudinea îngăduitoare a bucureștenilor într-o astfel de perioadă, permițându-le să intervină mai prompt în misiunile de serviciu, decât dacă ar fi nevoie să utilizeze exclusiv semnalele luminoase și acustice.

Ministrul Vela a comentat sarcastic situația în sine, declarându-se mulțumit de faptul că polițiștii și-au împodobit doar mașina, și nu au mers chiar mai departe, venind la serviciu în haine de Moș Crăciun.

”M-am rezumat la un avertisment în ceea ce îi privește pe agenții glumeți de la Rutieră. Deși, la cum stau lucrurile prin Poliția Română, vă mărturisesc că nu m-ar mira ca, de mâine, să aud că pe la Galați, Vaslui sau Caracal, Poliția a început să oprească mașinile împodobite ca niște reni de Crăciun, testându-i pe șoferi cu etilotestul din pricina nasului roșu montat pe măștile frontale ale vehiculelor…”, a mai declarat Marcel Vela.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

#365decarti – A început cea mai mare campanie de lectură și reduceri

fratii Micula

Pentru a-și recupera cei 400 milioane de euro datorați de Stat, frații Micula au blocat conturile ROMATSA si ale Simonei Halep