in ,

Top 5 basme care vor fi reconsiderate corect – politic în ciuda Coaliției pentru Familie

coaliției pentru familie

Ca reacție la eforturile tot mai intense ale Coaliției pentru Familie de a se face în permanență de râs, scenariștii din întreaga lume au pus mână de la mână și neuron de la neuron, pregătind în timp record scenarii alternative după o serie de povești celebre ce vor fi actualizate astfel încât să satisfacă pretențiile culturale ale adepților corectitudinii politice.
1. ”Albă ca zăpada (și cei șapte pitici)”. Este mai mult decât clar că piticii, mici dar vânjoși, crescuți natural și sănătos în pădure, nu văzuseră nicio femeie până la apariția intrusei. Adică devine la fel de necesar ca între ei să se fi stabilit legături pe care povestitorul le-a trecut, discriminatoriu, sub tăcere. Următoarea ecranizare nu va ocoli acest aspect, piticii trimițându-și reciproc ocheade și bezele, enervând-o astfel vizibil pe nemulțumita (ca oricare femeie) Alba.
2. ”Scufița Roșie”. În varianta clasică, lupul cel rău urmărește să mănânce numai componenta feminină a distribuției. Deși gusturile, conform părerilor învechite, nu se discută, se va turna un remake în care lupul să-l mănânce măcar din priviri pe vânătorul jucat de Brad Pitt, cu pectoralii la vedere.
3. ”Ali Baba și cei 40 de hoți”. 40 de hoți, plus Ali Baba care-i și întrecea pe toți, n-aveau cum să viseze exclusiv cadâne de sex feminin, dansând lasciv și îmbrăcate doar în vălul mini. În lipsa întrupărilor respective, o repovestire va sugera că aproximativ 50% dintre hoți se susțineau corect-politic între ei; așa cum 100% dintre hoți se susțin astăzi în România contra unei femei ce-i abuzează incorect ca-n codruțul Justiției.
4. ”Motanul încălțat”. Se știe că o pisicuță echipată cu cizme lungi stârnește sentimente năvalnice motanilor admiratori. De ce un motan dotat astfel nu le-ar produce altor motani asemenea impulsuri instinctuale este o chestiune evitată inexplicabil până acum. Se va repara neajunsul prezentându-se un motan încălțat care, plimbându-se pe acoperișuri, provoacă fluierături admirative și observații insinuante din partea celorlalți motani aflați în areal, cu deplina aprobare artistică a pisicuțelor alintându-se între ele.
5. ”Hansel și Gretel”. Personal, n-am înțeles niciodată de ce Hansel este un băiețel, iar Gretel o fetiță. Sunt sigur că, de-a lungul anilor, cineva a făcut o regretabilă confuzie de sex. În viitoarea narațiune hollywoodiană amândoi vor fi, logic, doi băieței culegând ciupercuțe prin pădure, cu accent pe ciupercuțele bine crescute. Pentru cei care preferă invers, se va trage și o variantă feminină, personajele fiind două fetițe frustrate că-n pădure se găsesc ciupercuțe, nu și piersicuțe.

coaliției pentru familie

Citește și Banana românească crește odată cu țara

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
banana românească

Banana românească crește odată cu țara

coaliția pentru familie

Coaliția pentru Familie contraatacă! Calzedaniela, acum în toate garderobele enoriașelor din România!