in , ,

Tânăr buzoian dă în judecată IQOS, susținând că vapingul l-a transformat în homosexual!

iqos

Un tânăr buzoian, în vârstă de 18 ani, și-a anunțat pe rețeaua de socializare decizia de a da în judecată divizia IQOS a concernului Philip Morris International, susținând că vaparea l-a transformat în homosexual.

Alex Sugaru, care acum locuiește, cu iubitul său, în cartierul Angela Simileasca din Buzău, spune că nu a experimentat niciodată gânduri homosexuale până nu a început să se ”aburească”, folosind alternativa IQOS la fumatul obișnuit și încercând să experimentează cât mai profund gustul autentic de tutun adevărat, împreună cu avantaje pe care țigările obișnuite nu le oferă.

Din pricina pasiunii sale, Alex a aderat ulterior și la o comunitate virtuală, numită LGBTQOS, pe care, din pricina numelui, a crezut-o strict legată de tehnologia pe care o îmbrățișase.

Interacțiunea diversă și multiculturală cu membrii comunității i-ar fi dezvoltat tânărului, pe parcurs, dexterități orale nebănuite, fapt pentru care și-a manifestat mai târziu apetența pentru supt și dincolo de produsele bazate pe tehnologia de încălzire a tutunului.

Potrivit propriilor declarații, tânărul și-ar fi dat seama de noile înclinații pe care le dezvolta în momentul în care, vapând stradal, a început să saliveze în preajma oricărui trecător cu un prohab mai proeminent, simțind, de asemenea, mâncărimi ciudate în zona sacrală.

Sugaru susține faptul că, din pricina efectelor adverse ale vapingului, despre care producătorii de la IQOS nu aminteau nimic în prospectele lor, se află azi în postura de marginalizat al societății, nemaifiind tolerat nici măcar de familia sa înstărită, care l-a dezmoștenit,

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
printul phillip

Prințul Phillip al Marii Britanii, aruncat în Tamisa de protestatarii Black Lives Matter, după ce a fost confundat cu statuia unui negustor de sclavi!

ac facebook algortim neoliberal

Zuckerberg dă cărțile pe față: vezi ce se-ntâmplă, cu contul tău de Facebook, de săptămâna viitoare!