in

Stefan Hrușcă trăiește iubirea vieții alături de Miss Bumbum, femeia cu cel mai frumos fund din lume! Galerie Foto

miss bumbum

Pentru multi romani, indragitul interpret Stefan Hrusca devine subiect de discutie numai in perioada sarbatorilor de iarna cand artistul sustine niste spectacole de exceptie. Stabilit de aproape trei decenii in Canada, stie totusi sa-si organizeze viata astfel incat sa guste din toate marile bucurii ale destinului.
O fi el retras intr-un ”fund de lume” dar asta nu-l impiedica sa traiasca o poveste incredibila de dragoste alaturi de posesoarea celui mai frumos fund din lume, Suzy Cortez.
Irezistibila brazilianca cu care se iubeste trubadurul maramuresan, a castigat pentru a doua oara concursul de Miss Bum Bum, cucerind juriul cu posteriorul sau ”mai mult ca perfectul”.
Dupa ce a plecat acasa cu premiul de 10 000 lire sterline, Suzy a declarat ca succesul ei se datoreaza in totalitate iubitului Stefan Hrusca, pe ale carui colinde se antreneaza zilnic cel putin 12 ore, fara pauze.
”Ascultand ”Leru-i ler” pot sa trag de aparate toata ziua. Fara Stefan n-as fi avut in vecii vecilor un fund atat de frumos”, s-a destainuit tanara Cortez.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
firea hot line

Firea lansează linia fierbinte care va încălzi apartamentele bucureştenilor de Sărbători!

ion cristoiu

Ion Cristoiu la Antena 3: ”De unde are Moş Crăciun bani de atâtea cadouri pentru copiii din România?”