in

Şocant! Întrebată dacă Dăncilă are şansă să câștige alegerile, icoana lui Arsenie Boca a izbucnit în hohote de râs!

arsenie boca rade

Încă o minune antologică s-a înregistrat ieri în Ardeal: întrebată de un grup de credincioşi din PSD dacă Viorica Dăncilă are vreo şansă să fie aleasă președinte, icoana plângătoare cu lacrimi de mir din Semlac, judeţul Arad, a lui Arsenie Boca, a izbucnit în hohote de râs.

Sătenilor li s-a părut că râsul ar fi fost unul draconic şi au luat-o la fugă spre cârciumă, pentru recuperare psihică. Un singur cetăţean a rămas mai departe cu icoana, primind revelaţia hohotelor vestitului proroc. Nea Vasile Aizbăşoaie, pensionar:

„Toate erea bune şi frumoase, noi ne-am fost rugat lu Sfântu să mai deie nişte alegeri cu ajutoare, acum că am auzit că PSDul nu prea mai are candidat de primă poziție. L-a pus dreacu pe beţâvanu de Dionisie să întrebe icoana dacă-i adevărat ce se aude şi dacă doamna Veorica va fi noua președintă în locul lui Iohannis. Atuncea l-a fost apucat pe Sfântu Arsenie o hohoteală, cum să vă zic, jurai că-i Băsescu în primu mandat! Lumea s-a zbârlit de-aşa minune şi-a fugit toţi spre crâşmă, să le treacă de sperietură. Eu nu m-am temut, că dac-o vedeţi pe baba mea vă daţi repede seama de ce-s atâta de curajos.

L-am cercetat pe Sfântu cum de n-a lăcrimat ca de obicei şi mi-a răspuns că astfel de parascovenie şi pe lumea ailaltă, aia de unde a zis el că ne ajută mai dihai, e de tot râsu! Atuncea eu am îndrăznit cătră Arsenie: Sfinte, zic, da’ ce semn e ăsta, bun sau rău, luminează-ne! Dânsu a zâmbit aşea, cam cum râdea duamna Dăncilă la domnu Dragnea, şi mi-a răspuns: E de bine măi, tăntălăilor! Păi dacă plâng eu a inundaţii, îl vedeţi pe Iohannis venind cu ajutoarele în pneumatică? Vă scoateţi singuri nămolul din casă până m-oi îndura eu să zâmbesc a vreme frumoasă!”

Între timp, oamenii şi-au revenit din şoc şi au băut ceva în cinstea mărturisirii Părintelui. Nea Vasile a fost ales, prin vot unanim, ca păzitor al icoanei. Fiind pensionar, asta îl va ajuta să-şi rotunjească veniturile povestindu-le pelerinilor cum a luat-o la mişto icoana lui Boca pe Dăncilă, cu hohotele lui Băsescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
0 euro romania

Se lansează în România bancnota de 0 euro. Unde și când va fi pusă în circulație!

După dezbaterea lui Iohannis, Dăncilă anunță o conferință la bufetul Autogării Filaret!