in , ,

Pro Tv lansează un Reality Show de senzație: ”Cum să scapi viu dintr-un spital în România!”

cum sa scapi viu dintr-un spital

Pro TV lansează în acest an cel mai spectaculos reality show de la dispariția televiziunii, intitulat ”Cum să scapi viu dintr-un spital în România”. Producția este de fapt un ghid de supraviețuire predat, la oră de maximă audiență, tuturor telespectatorilor din România, într-un format de emisiune în genul ”Asia Express” de la concurenta Antena 1.

Data cea mai probabilă a lansării noului reality show este 1 martie, la primul sezon participând nenumărate vedete din ”grădina” primei mari televiziuni comerciale din România: Florin Busuioc, Andi Moisescu, Nety Sandu, Andreea Esca etc., prezentator fiind, ca în vremurile bune, nimeni altul decât celebrul Florin Călinescu.

”A dat boala în tine şi te-a mâncat undeva să te duci la spital în loc să iei un pumn de antibiotice ori să-ţi storci singur coşul de pe fund? Ei bine, moşule, s-ar putea s-o mierleşti. Ca să scapi viu dintr-un spital românesc, care, culmea, se poate chema, cinic, ‘Filantropia’, şi nu, onest, IML, îţi trebuie nu doar noroc de jucător rusnac de ruletă, ci şi un pic de şcoală a vieţii. Aşa că, în fiecare vineri seară, dă pe Pro TV și urmărește cel mai terifiant spectacol din viața ta, acum, cât încă mai poți învăța în fotoliu câteva sfaturi practice pe care să le testezi apoi patul de suferinţă!”, sună extrem de convingător invitația producătorilor de a urmări, din această primăvară, cea mai nouă producție a Pro TV.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Manda, soțul Olguței Matolescu, mai exigent ca niciodată: ”Nu mai susținem proști în funcții publice!”

patriarhia opc pf daniel

Patriarhia Română, sancționată de comisarii OPC! Nereguli grave descoperite de inspectorii pentru protecția consumatorului!