in , ,

Poliția Română se plange că, de la atâta spălat cu dezinfectant, infractorilor nu li se mai pot lua amprentele!

amprentare politie

Dintre milioanele de sfaturi si pareri legate de protectia impotriva coronavirusului recomandarea cu spalatul intens al mainilor este, deocamdata, cea mai logica si eficienta. Fiind la indemana oricui si neimplicand un efort deosebit din punct de vedere financiar sau fizic, oamenii de pe intreaga planeta isi freaca mainile cu dezinfectant sau apa si sapun de cate ori trec pe langa un robinet. Pe langa benefiiciile aduse de aceasta masura au aparut, din pacate, si aspecte negative la care nu s-a gandit nici un specialist din domeniul medicinii.

Unul din neajunsurile create de spalatul mainilor a fost depistat de politistii care au constatat ca multor suspecti le-au fost deteriorate amprentele.

”Dom’ne, noi intelegem ca doctorii trebuie sa-si faca treaba si sa ne dea sfaturi de sanatate da’ asta nu inseamna ca au voie sa ne pericliteze noua activitatea. De la spalatu’ intensiv al mainilor cu spirt si alti dezinfectanti au venit o gramada de infractori fara amprente, cu destele mai netede ca fundu’ de bebelus. Io ii transmit lu’ dom’ profesor Cercel Streinu sa gaseasca alta metoda de igiena ca spalatu’ ne blocheaza activitatea noua, politistilor”, s-a plans seful Politiei.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tabara carantina nadlac

Tabăra de carantină de la Nadlac, luată cu asalt de prostituate!

medici wuhan

Medicii chinezi din Wuhan zâmbesc amar: ”Am vrut să facem o farsă dar ne-a scapat de sub control”!