in , ,

Pesedistul Ciolacu cere buget pentru remobilarea celor două camere ale Parlamentului!

paturi parlament ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că intenționează să ceară acordul colegilor din Parlament pentru remobilarea sălilor în care se țin ședințele de plen.

Ciolacu a și prezentat o propunere în privința noului mobilier, unul care, în opinia sa ”ar scoate munca de parlamentar din zona stahanovismului și ar duce-o în zona ergonomiei productive”.

”Aleșilor României, senatori și deputați, deopotrivă, le datorăm măcar respectul de a le oferi întreg confortul necesar desfășurării activității în condiții optime pentru misiunea pe care o au. Să stai în ședințe de 8 sau 10 ore în niște fotolii rigide și vechi de când lumea nu e numai inconfortabil ci poate deveni chiar periculos pentru sănătatea colegilor noștri”, a declarat Ciolacu.

Potrivit proiectului lui Ciolacu, fotoliile din Senat și din Cameră ar urma să fie înlocuite cu un fel de divanuri sau canapele extensibile, cu tetiere reglabile și dotate cu noptiere și veioze cu lumină discretă, care să nu deranjeze vizual parlamentarii, la toate acestea urmând să se adauge aparatura de exprimare a votului și niște sonerii individuale prin intermediul cărora, la momentul oportun, aleșii vor fi anunțați să își exprime sufragiul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
corporatista

Sexul la birou: 5 sfaturi pentru corporatistele care flirtează cu gândul de a rămâne însărcinate!

imagine doctori

Fraudă de proporții! Imaginea unor reputați medici din România folosită în escrocherii de marketing!