in ,

Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor

Prelungirea măsurii aberante de a ține piețele închise de către Guvernul Orban este cea mai elocventă dovadă că actualilor guvernanți nu le pasă de agricultorii români și nici de sănătatea populației. PSD îi cere din nou președintelui Iohannis să nu mai tragă de timp și să promulge legea prin care Parlamentul a redeschis piețele.

Deputatul PSD, Ștefan Mușoiu, consideră că numai în acest fel ”se va pune capăt chinului pentru sutele de mii de familii care depind de banii câștigați de pe urma vânzării în piață a produselor”.

”Și la capitolul sănătate românii ar avea de câștigat prin intrarea în vigoare a legii de redeschidere a piețelor pentru că se știe foarte bine că produsele noastre, autohtone, sunt preponderent mult mai sănătoase decât cele din import”, a sublinitat deputatul social-democrat ialomițean.

Mușoiu spune că în comisiile parlamentare decizia absurdă de restricționare a piețelor a fost taxată aspru până și de partenerii liberalilor de guvernare, respectiv de cei ai PMP, cât și de susținătorii acestora, respectiv UDMR și USR.

”Toate aceste restricții absurde, contrare cu ceea ce se întâmplă în Europa, determină, pe plan intern, distanțarea din ce în ce mai accentuată a PMP și USR de guvern, dar și transformarea României într-o țară nehotărâtă, în derivă în plan extern, lucru care ne va costa mult pe termen mediu și lung”, a mai arătat deputatul PSD ialomițean.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița. Publicat de SC AdWork Society SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vaccin-covid

Demnitarii și angajații din Ministere, primii pe listele pentru vaccinul Covid! Populația rămâne la urmă…

Draga-Olteanu-Matei

A murit Draga Olteanu Matei!