in

Marian Vanghelie a demarat proiectul ”România reeducată”!

vanghelie mizil

Fostul edil, Marian Vanghelie si sotia sa, Oana Mizil, sunt amandoi certati cu Justitia. Supararea a pornit de la niste motive absolut copilaresti : el a fost acuzat de abuz in serviciu, mita si spalare de bani iar dansa a fost condamnata pentru conflict de interese.

Dupa ce s-au trezit nevinovati in mijlocul fenomenului infractional si au vazut cate milioane de romani cinstiti sunt in situatia lor, cei doi au preluat ideea presedintelui Iohannis privind ”Romania educata” si au demarat proiectul original ”Romania reeducata”.

Surprins cu domnul Vanghelie la o terasa, avand in fata un lighean de mici si o frapiera burdusita cu sticle de bere, Serghei Mizil, unchiul Oanei, a dezvaluit cateva amanunte din derularea grandiosului proiect.

”În prima faza, Marean a luat un teren de cateva hectare la Snagov pe care a inceput construirea unui patinoar pentru ca-i place lu´ fi-sa sa se dea cu patinele. De jur imprejur vor fi rafturi cu carti dar e ingrijorat ca , de la umezeala provocata de gheata, o sa le mucegaiasca copertile. Ca manager artistic al santierului, io am prupus sa fie invelite toate cartile in pungi de plastic da´ nepoata-mea, Onuca, a zis ca i se pare o tiganie ideea asta. Treaba lor, atunci, să se descurce…”

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

VIDEO: România, banul public și Compactoarele de la Căpâlna

Inimaginabil! Alex Velea bătut cu pietre pe scena unei cantine din Huși!