in , ,

Maria Grapini, propunere șoc: programul ”Prezervative pentru urși”, pentru controlul populației de Moș Martini din România!

grapini prezervativ

Maria Grapini, vicecampioana gafelor politicienilor români la nivel mondial, a reușit să se facă de râs în Parlamentul European încă de la începutul acestui an, după ce a propus sancționarea legislației care permite decimarea populației de urși din România.

Grapini a propus nici mai mult nici mai puțin decât împrăștierea de prezervative care să ducă pe viitor la scăderea natalității la urși, astfel încât vânarea acestora să nu mai fie impusă ca și soluție de control.

”În efortul de a reduce populația de urși în creștere la nivel național, voi propune un program apt a fi derulat de toate Oculurile Silvice, care vor împrăștia substanțe prezervative în toate zonele de împerechere ale urșilor pentru o perioadă de câțiva ani. În timp ce urmărim încă o serie de alte metode pentru a controla populația, pulverizarea de spermicide peste vegetația ce face parte din habitatul obișnuit al urșilor ar fi o modalitate ușoară și eficientă de a reduce riscul de sarcină pentru tinerele ursoaice”, a declarat Maria Grapini.

„Încercăm o abordare profilactică, în toate pădurile din România”, a mai încercat să continue europarlamentarul român, moment în care s-a oprit brusc și a părăsit sala de ședințe în hohotele colegilor, după ce o colegă austriacă a întrerupt-o: ”Veți completa programul și cu broșuri de circulație care informează despre pericolele sexului neprotejat în zonele în care urșii tind să se împerecheze?”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
costel alexe vs gabi firea

Costel Alexe, Ministrul Mediului, versus Gabriela Firea, lucrătoare în administrație: ”Bucureștenii ar trebui să poarte măști anti-poluare, cum poartă Firea masca aia de primar serios!”

bmw cocalar piatra neamt

Pentru că în Piatra Neamț nu circulă tramvaiul, un cocalar se dă cu BMW-ul doar pe trotuare și pe trecerile de pietoni!