in , ,

Maria Grapini, internată de urgenţă, după ce a confundat un orgasm cu un infarct miocardic!

maria grapini internata de urgenta

Maria Grapini a fost internată azi de urgenţă la un spital din Bruxelles, după ce a acuzat probleme cardiace. Grapini a ajuns la spital conştientă, au anunţat medicii, însă manifestând o stare vădită de agitaţie.

Din fericire, presupusul infarct miocardic nu a fost confirmat de doctorii belgieni, personalul medical declarând că, de fapt, doamna Grapini a confundat un orgasm cu varii probleme cardiace, apelând serviciile de urgenţă din pricina necunoaşterii simptomatologiei. 

Grapinii le-a declarat medicilor amuzaţi că s-a alarmat din pricina spasmelor, a valului de căldură care inundat-o şi a dereglării respiraţiei.

”I-am explicat domanei Grapini că a de fapt ”a suferit”, pentru prima dată în viaţa ei, un orgasm, iar dânsa ne-a asigurat că va fi şi ultima dată, pentru că nu vrea să mai treacă prin experienţa tulburătoare pe care a încercat-o”, au mai declarat medicii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
lumanare vagin gwyneth paltrow

Lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă!

antena 3 laba intelectuala pescarus

Antena 3, sau vomele lirico – intelectuale urcate la rangul știrii de presă: ”Se plimba duminică (…) când a văzut ceva tulburător…”