in , ,

Loredana Chivu distinsă de Prinţul Charles cu ”Ordinul Jartelei” în biserica românească din Londra!

loredana chivu ordinul jartelei

Pentru ca in tara noastra nu se fac operatii de marire a creierului care, spun specialistii, poate creste doar daca il ai si-l folosesti, multe dintre divele autohtone aleg interventii mai facile, ca cea de umflare a pliscului. Una din frumusetile rapitoare ale Romaniei este, fara doar si poate, Loredana Chivu care, pentru a se mentine in ”Top 3 Zeite”, merge regulat la revizia tehnica unde isi regleaza bustul cu implanturi de silicon, fesele cu grasime proprie si buzele prin rinoplastie. La ultima injectare se pare ca s-a folosit un acid hialuronic iesit din garantie si noile buze ale apetisantei vedete aduc mai mult cu o para de desfundat chiuveta decat cu gurita unei papusi.

Daramata psihic de ce a vazut in oglinda, Loredana s-a hotarat sa faca urgent un week-end de shopping la Londra. Dupa ce si-a umplut papornitele cu diverse cumparaturi, auzind ca se vorbeste intr-o limba pe care o intelege aproape perfect, a intrat sa-si traga sufletul in biserica Sfantul Gheorghe din centrul comunitar Saint-Dustan-in-the-West.

Era o slujba ortodoxa la care participau peste 200 de romani ( poate d-aia a si inteles ce vorbeau). Nu mica i-a fost mirarea cand, printre credinciosi, a dat nas in nas cu Printul Charles pe care, cu mare dificultate, l-a intrebat daca nu stie, la el in oras, un doctor estetician care s-o repare. Cu intelepciunea sa proverbiala, printul a mangaiat-o pe crestet, si-a facut cruce si i-a recomandat ”tinctura de dude si pelteaua de rubarba pe care le poti gasi la pensiunea mea de la Viscri. Fac minuni la orice problema de sanatate, ai sa vezi.”

In imagine, Printul Charles decorând-o crestineste pe bombardiera Loredana cu Ordinul Jartelei, la final de liturghie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
angajat ikea arestat

Angajat al IKEA arestat după ce a lipit săgeţi de orientare false pe culoare pentru a crea un labirint fără ieşire!

brigitte pastrama ilie nastase

Brigitte a lui Pastramă îl regretă pe Năstase: „Ilie mă freca şi de şapte ori pe noapte”