in ,

Localitatea Strehaia a dat China în judecată pentru dezinformarea opiniei publice internaționale și cere despagubiri

strehaia

Urmand exemplul marilor puteri precum SUA, Franta, Italia, Germania si Marea  Britanie care au dat in judecata  China pentru genocid, pitoreasca localitatea Strehaia, celebra pentru impresionantele sale palate, a depus zilele trecute o plangere pe acelasi subiect la Tribunalul din  Turnu Severin.

 Reprezentantii strehaienilor acuza Beijingul că a disimulat gravitatea pandemiei de coronavirus şi a cauzat astfel „pagube”, economice şi umane, „ireparabile” în toata lumea si , deci, si in localitatea lor.

Plângerea civilă vizează guvernul, Partidul Comunist Chinez, precum şi alţi responsabili şi instituţii ale ţării care sunt acuzati, în special, că au „ascuns informaţii cruciale” de la începutul pandemiei, au arestat avertizori de integritate şi au negat natura extrem de contagioasă a noului coronavirus.

La proces, inimosii olteni, au promis ca o vor aduce ca martor principal pe cunoscuta scriitoare chineza, Fang Fang, originara din Wuhan, care, pe perioada izolarii, a dezvaluit toate ilegalitatile facute de oficiali in legatura cu covid-19.

„Din cauza la anti-coronapirusu´ asta chinezesc nu mai e nimeni pe strade si toti sade in caselele lor si deci oamenii nostri  nu mai are pe cine sa lucreze. Am vrut sa le cerem despagubiri trei infinite de euro,cash, da´ ne-a zis avocatii sa nu fim bulangii si sa ne multumim cu 2,7 trilioane de dolari. Macar p-astia sa-i plateasca labagii aia cu ochii mici”, a declarat frumosul Leo de la Strehaia pe scarile tribunalului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Când ești bombardier și-ți pute gura, te igienizează Poliția Română!

VIDEO: Consilierul socialist din Buzău care închide gura unui ziarist lovindu-l peste față cu un dosar!