in , ,

Firea a găsit soluţia pentru decongestionarea traficului: telegondolele STB!

telegondola bucuresti stb

Pentru a decongestiona traficul din Capitală, primarul general Gabriela Firea va apela de anul acesta la o soluţie pe cât de ingenioasă pe atât de costisitoare. Astfel, edilul capitalei va inaugura, în zonele foarte aglomerate ale Bucureştiului, câteva linii STB pe care vor circula telegondole rezervate, în cea mai mare parte a zilei, consumatorilor consacraţi de servicii RATB şi votanţii devotaţi ai partidului pe care îl reprezintă doamna Pandele: pensionarii.

Între orele 7 şi 19, cabinele vor transporta în exclusivitate pensionari, accesul în telegondole urmând a se face, complet gratuit, ulterior scanării, la intrare, a cupoanelor de pensii. După ora 19, noile vehicule de transport public vor putea fi folosite de publicul larg, contra unui bilet, e drept, cam piperat, o călătorie dus – întors cu telegondola urmând să coste nu mai puţin de 50 de lei.

Gabriela Firea a explicat resorturile iniţiativei sale în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost invitaţi doar reporterii Antena 3, Antena 1, RTV, Primăria Generală TV, PSD Channel, National Geographic, Etno și Taraf TV: ”Nu mai puteam face faţă valului de sesizări din stradă referitoare la insuficienţa mijloacelor de transport în comun. Am avut chiar situaţii în care tramvaiele RATB nu au mai putut pleca din staţii din pricina faptului că locul vatmanului, coborât să schimbe macazul, a fost imediat ocupat de pensionari care au refuzat să elibereze pupitrul de comandă pretextând că ei au fost primii pe fotoliul în cauză şi că, oricum, conducătorul vehiculului e mai tânăr şi poate face tramvaiul să meargă şi din picioare.”

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
patriarhia opc pf daniel

Patriarhia Română, sancționată de comisarii OPC! Nereguli grave descoperite de inspectorii pentru protecția consumatorului!

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, și-a omorât profilerul!