in ,

Efectul amenințărilor iraniene: Papa Francisc va purta vizieră antiglonț în timpul serviciului!

papa francisc vizieră

Amenințările liderilor iranieni în legătură cu declanșarea Jihadului în mai multe țări aliate Statelor Unite au avut un efect neașteptat la Vatican. Suveranului Pontif i-au fost impuse noi măsuri de protecție împotriva pericolelor de orice fel la locul de muncă.

Papa Francisc a început să poarte, în public, din această săptămână o mitră dotată cu un scut facial din policarbonat dur pentru a respecta noile standarde de sănătate și securitate ale Vaticanului.

„Atunci când prezidează masa într-una din sfintele noastre locații ceremoniale, Papa este obligat să poarte în orice moment o mitră prevăzută cu o vizieră rezistentă, care protejează ochii și fața împotriva a tot, de la apa sacră contaminată sau saliva participanților la slujba și până la eventualele proiectile ce ar putea fi propulsate de teroriști „, a spus cardinalul Angelo Sandri, care a menționat că scutul a fost proiectat cu o balamală de-a lungul frunții, oferind protecție facială deplină, dar totuși permițând Sfinției Sale să îndepărteze viziera de pe față când trebuie să bea din comuniune potir sau sărută picioarele săracilor.

„S-ar putea să fie puțin inconfortabil de purtat în timpul audiențelor papale îndelungate, dar tot ce este nevoie este un fragment metalic rătăcit sau un spirit rău, iar Vicarul lui Hristos este orbit pe viață”, a încheiat cardinalul Sandri.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 comentarii

După politicienii drogați ne mândrim și cu halterofilii dopați: doi medaliați la Olimpiadă depistați pozitiv de COI!

corporatista

Sexul la birou: 5 sfaturi pentru corporatistele care flirtează cu gândul de a rămâne însărcinate!