in , ,

Două siameze din Dubai s-au dat în judecată după ce una a decis să se mărite cu fostul soț al celeilalte!

siamesesisters

Două siameze din Dubai s-au dat în judecată după ce una a decis să se mărite cu fostul soț al celeilalte! Gamila și Sachi al-Fayed s-au născut cu capetele lipite și doar cu fețele ușor depărtate unua de celălaltă, și și-au petrecut întreaga viață în acest fel.
În ciuda situației sale neobișnuite, Gamila și-a găsit dragoste și s-a căsătorit în 2011 cu un electrician fermecător pe nume Kalil Hassan. Dar doamna Al-Fayed a aflat curând că soțul ei este departe de a fi perfect și că el avea mai mult interes pentru averea familiei sale decât pentru ea.
Hassan a devenit, însă, treptat, din ce în ce mai preocupat de control și mai abuziv. În plus a început să joace sume importante de bani aparținând soției sale, pierzând 50.000 USD pe lună pe diverse site-uri de poker online.
Potrivit lui Gamila Al-Fayed, fostul ei soț nu numai că a pierdut 4,6 milioane de dolari din banii ei, dar a fost extrem de abuziv și lipsit de respect, numind-o frecvent „o ciudățenie greațoasă, un mutant grosolan, o dizgrație pentru omenire”.
„El îmi spunea că sora mea are creierul pentru amândouă și că ar fi trebuit să se căsătorească cu ea. Am aflat chiar că a făcut sex cu ea în timp ce dormeam.”, a mărturisit Gamila.
Cuplul a divorțat în martie 2019, iar Gamila a sperat că acesta va fi sfârșitul poveștii, dar sora ei a avut o surpriză deloc plăcută pentru ea, considerând că Kalil Hassan este un bărbat minunat, numai bun de luat de bărbat, și a fost pur și simplu victima amărăciunii și frigidității surorii sale.
„Sora mea este o curvă cu inimă rece. Ea îl numește aspirator de bani doar pentru că nu poate accepta că el este sufletul meu pereche, nu al ei”, a declarant Sachi al-Fayed.
Ca urmare, cele două surori s-au confruntat de curând într-o sală de judecată, Gamila al-Fayed depunând o cerere de ordonanță președențială pentru a-și împiedica sora să se căsătorească cu fostul ei soț, și susținând în motivare că, permițându-i sorei ei să-și ia de bărbat fostul cumnat, acesta ar expune-o abuzurilor și hărțuirii constante și, prin urmare, ar încălca drepturile ei de bază.
Experții sunt împărțiți cu privire la rezultatul posibil al acestui caz, deoarece există foarte puține cazuri similare care ar putea fi utilizate ca jurisprudență în statele arabe.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
anamaria-prodan-sfinx

Prodanca, aroganță supremă! Implant de păr de 80.000 de euro la pisica Sfinx de doar 20.000!

Din cauza coronavirusului, CFR anulează toate trenurile Regio pe ruta România –China!