in

De Black Friday, Liviu Dragnea a întrebat la Emag daca au și pedepse la reducere

Nu s-a dovedit niciodata daca, pana in ziua incarcerarii, Liviu Dragnea a fost sanatos la cap dar, dupa aproape jumatate de an la mititica, are clar un comportament cel putin bizar.

Auzind la ”tranzistorul” inchisorii ca astazi, de Black Friday, poti gasi orice extrem de redus la Emag, ex-liderul PSD s-a luminat la fata si a consumat una din convorbirile telefonice legale cu un apel la cel mai mare retailer online din Romania. Pe parte materiala nu-l interesa nimic intrucat le-a lasat celor de afara lovele cat sa cumpere toata planeta, indiferent de pret . Pe el il interesa mult daca Emag-ul are , la oferta, si pedepse reduse.

”Ne pare rau, domnule Nicolae Liviu, dar tot ce aveam redus la raionul pedepse s-a dat ca painea calda. Cele de trei ani jumatate , cum doriti dumneavoastra, nici nu s-au ieftinit, fiind la mare cautare printre colegii de partid. Aaa, mai este una dar, in perioada asta, o avem smarita la cinci ani, daca va intereseaza”, au raspuns cei de la vanzari, facandu-l pe Livu sa dea cu levierul dupa seful atelierului auto unde lucreaza.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 comentarii

Seminte de chia

Totul despre semințele de chia: beneficii, proprietăți, rețete

Săptămâna Filmului Turcesc la București, între 19 – 22 noiembrie