in ,

Dan Condrea, patronul mort al Hexipharma, trăieşte în Machu Picchu, regiunea Cusco din Peru

dan condrea hexipharma

O descoperire de-a dreptul macabra a facut Ionut Sterie, din Patarlagele, aflat cu afaceri in Peru. Buzoianul este de meserie zidar si a semnat un contract foarte avantajos cu o firma peruana de constructii prin care se obliga sa faca diverse reparatii si modificari celebrei fortarete, vechi de secole, din Machu Picchu.

Saptamana trecuta si-a carat materiale si sculele la locatia situata la peste 2400 metri altitudine, dupa care a montat schela. La un moment dat, printre localnicii care vand suveniruri la tarabe, a vazut un barbat ce i se parea extrem de cunoscut. Socul resimtit de Ionut a fost atat de puternic incat era sa se pravaleasca de pe schela.

S-a apropiat de persoana respectiva si l-a auzit cum vorbea cu niste turisti in limba peruvienilor, numita Quechua. Incerca sa le vanda caciuli impletite manual din lana de Alpaca.”Alo, domnu´! Nu cumva sunteti patronul ala care a murit in accident de masina, la Buftea?”, l-a intrebat Ionut cu vocea tremuranda. Brusc, comerciantul de caciuli a tasnit ca din pusca, lasandu-si taraba nepazita si disparand in multime.

„Sigur era Dan Condrea, de la Hexipharma, a declarat Ionut Stere. Il stiu bine ca sora-mea a lucrat la ei, vreo trei ani. Acu´, va dati seama,daca s-a ascuns printre Anzii Peruvieni, cu inaltimi de peste 4000 metri, nu-l mai gasesc nici cu cainele de politie.”

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
oana lis

Oana Lis, dezamăgită de Crăciun: ”Nu mi-a adus Moșul nici măcar o semi – erecție!”

minune maternitatea giulesti

Minune de Crăciun la maternitatea Giuleşti: un nou-născut a venit pe lume ţinând şpaga pentru asistente între degete! Doctorul fusese plătit de părinţi!