in ,

Buzoian nominalizat la Premiul Nobel pentru fizică! Motivul incredibilei ocazii de a fi distins cu prestigiosul premiu este cât se poate de simplu.

usb premiul nobel

Un buzoian a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru fizică, motivul incredibilei ocazii de a fi distins cu prestigiosul premiu fiind cât se poate de simplu: omul a reușit să introducă cu succes o unitate USB în laptopul său la prima încercare, repetând performanța de mai multe ori, cu drive-uri diferite și legat la ochi, în timpul unei singure ore.

Specialiștii britanici au făcut public faptul că este nevoie de o medie de 6,3 încercări pentru a putea introduce corect o unitate USB, a cărei fizică este încă incertă și inexplicabilă.

”Există o singură variantă posibilă de a introduce în mod realist o unitate USB într-un slot, însă majoritatea dintre noi necesită mai multe încercări, de cele mai multe ori la prima tentativă drive-ul fiind trimis către conectare întors invers. Este o enigmă interesantă, pe care știința încă nu o rezolvă ”, ne-a spus dr. Eggerton-Headingley.

Buzoianul Maricel Colacu, în vârstă de 41 de ani, ar putea fi, însă, cheia deblocării secretelor funcționării misterioase a unității USB.

„Am reușit să introduc corect, din prima încercare, mai multe USB-uri diferite într-o singură oră iar asistenței pur și simplu nu i-a venit să creadă. M-au anunțat că mă vor nominaliza la nu știu ce Globel. Sper să fie și un premiu pe măsură, după nume sună a distincție mondială!”, a postat astăzi Maricel Colacu pe pagina sa de facebook.

Buzoianul, care este angajat al Fiscului din Râmnicu – Sărat, consideră că nu este nevoie de abilități speciale ci, pur și simplu, de antrenament. ”Am reușit asta după trei ani de exercițiu, pe datele de 25 ale lunii, când vin oamenii de la srl-uri să-și depună declarațiile. Pe vremuri, când lucram la Bilanțuri și documentele se aduceau pe CD-iu, ajunsesem să nimeresc sertarul DVD writer-ului aruncând discurile din celălalt capăt al biroului”, ne-a împărtășit Colacu secretul succesului.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
columbo

Minte de unguri aderenți BLM: au dărâmat statuia lui Columbo pentru că au confundat-o cu Columb!

solutii vizibilitate online

Opt soluții pentru creșterea vizibilității afacerii tale în mediul online