in ,

Black Friday la Palatul Victoria! Orban anunță reducerea cu 100% a numărului pesediștilor din Guvern!

orban black friday

Surprizele de care au parte românii de Black Friday în acest an se țin lanț! Pe lângă promoțiile obișnuite, oferite de magazinele din România, premierul Ludovic Orban a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că Guvernul României va participa în premieră la Black Friday 2019.

Mai precis, Orban a promis tuturor românilor ca începând de astăzi și până pe 1 decembrie inclusiv, Guvernul României va pune la dispoziția cetățenilor săi o serie de reduceri spectaculoase, cum ar fi: reducerea cu 100% a pesediștilor ascunși în posturi călduțe în Guvern și în ministere, reduceri de personal inutil, angajat pe pile și carnet de Partid, în instituțiile finanțate de la bugetul de stat, reducerea salariilor nesimțite în toate instituțiile anterior menționate, reduceri de pensii exagerate și de stipendii în rândul tuturor celor care, sub guvernările PSD, și-au pregătit beneficii nemeritate.

Nu în ultimul rând, Orban a anunțat și reducerea drastică a ajutoarelor sociale, chiar și în condițiile în care această măsură ar atrage, pe cale de consecință, reducerea speranței de trai pe vătrai în rândul românilor alegători de pesedeu.

Pe lângă reduceri, Guvernul Orban promite că va lansa pe piață mai multe promoții și superoferte care ne vor lăsa pe toți cu gura căscată, un astfel de exemplu fiind și 0% toleranță în materia de promovare a rudelor, prietenilor, cunoștințelor și clientelei politice în funcții de conducere din instituțiile de stat.

Totuși, având în vedere jaful consemnat la bugetul de stat și faptul că, pentru echilibrare bugetară, liberalii vor fi nevoiți să umble la taxe și la impozite, Cabinetul Orban pregătește pe ascuns și o ofertă specială pentru plata dărilor, deloc îmbucurătoare. De pildă, plătești o taxă și primești una bonus, îți achiți impozitul pe anul viitor și primești bonus încă un impozit și multe alte surprize, cum ar fi penalizări pentru că, în anii precedenți, ți-ai achitat impozitele la timp și ai dat astfel PSD-ului carburant pentru ingineriile sale financiare.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mituri despre alimentație: percepții greșite despre legumele congelate

dancila dragnea

Șoc! Pe cine ar grația imediat Viorica Dăncilă dacă ar ajunge președinte!