in ,

7 planuri de sinucidere pe care le-a pregătit, dincolo de gratii, criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă!

gheorghe dinca criminal

Cea mai recentă încercare de sinucidere a lui Gheorghe Dincă a fost stopată la timp de autorități, iar asta mulțumită faptului că, în urmă cu câteva luni, ultima cerere a criminalului din Caracal, aceea de a fi mutat singur în celulă, le-a aprins beculeţele celor ce se ocupă de dosarul ”Monstrului”. În urma cercetărilor amănunţite, anchetatorii au descoperit nu unul ci şapte planuri alternative, prin care criminalul plănuia o adevărată ”ieşire din scenă”:

 1. Gheorghe Dincă ar fi intenţionat, după patent propriu, să îşi dea foc în butoiul de varză al penitenciarului.
   
 2. O a doua variantă, mult mai puţin spectaculoasă, ar fi ca Dincă să îşi facă harakiri cu penisul unui coleg de celulă.
   
 3. Al treilea plan al lui Dincă era acela de a se lăsa vândut, de către mafia gardienilor din penitenciar, lui Cristi Borcea, care ar fi urmat să-l tufă până i-ar fi sărit ADNeul de epuizare.
   
 4. A patra variantă, extrem de chinuitoare dar mult mai realizabilă, ar fi fost aceea de a se transfera cu Liviu Dragnea în celulă, acolo unde ar fi urmat să decedeze din proprie iniţiativă, pe sistem nervos, în urma supradozelor de minciuni livrate de ex prezidentul PSD.
   
 5. Dincă nu ar fi exclus nici varianta de a se înfige cu maşina proprie într-un TIR, pe o stradă în Olanda, cum a văzut el că practică colegii de pedofilie, însă, în lipsa unui Tudorel Toader care să-l poată amnistia în timp record, a renunţat rapid la idee.
   
 6. Al şaselea plan de sinucidere al criminalului din Caracal viza o auto otrăvire survenită prin prestarea unui cunilingus în folosul bătrânei infirmiere şefe de la penitenciar, cu atât mai mult cu cât existau suficiente şanse ca personajul să fie de fapt un infirmier deţinut, caz în care ar fi avut la dispoziţie, ca plan de rezervă, varianta 2 mai sus detaliată.
   
 7. Cel mai năstruşnic plan de sinucidere, pe care, se pare, Dincă încă nu l-a abandonat, a fost acela de a da în gât toţi capii reţelei infracţionale din care făcea parte, procurori, poliţişti şi securişti, caz în care nu ar mai fi trebuit să se preocupe prea mult cu privire la metodă, finalizarea urmând să fie asigurată rapid chiar de către onorabilii turnaţi prin declaraţii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pantaloni hot roman olanda

Hoț de buzunare român prins cu 30 de telefoane în pantalonii de ciclist la un concert din Olanda!

video chat iasi

Primarul Iașiului acuzat că lasă moldovencele fără locuri de muncă: vrea să închidă videochat-urile!