in ,

30% dintre vasluieni poartă galoși cu 2 numere mai mari din cauza unghiilor netăiate de la picioare!

gumari vaslui

30% dintre vasluieni poartă galoși cu 2 numere mai mari din cauza unghiilor netăiate de la picioare! Aceasta este concluzia unui recent studiu efectuat în județul Vaslui de către Compania Standard T. Foor, sociologii stabilind că vasluienii nu trăiesc deloc pe picior mare, ci pur și simplu le este mult mai comod să-și cumpere gumari cu unul sau două numere mai mari decât să se aplece pentru a-și tăia unghiile de la picioare.

”Fenomenul este perfect explicabil”, spun cercetătorii, care precizează că ”pasiunea vasluienilor pentru cocârț de producție proprie, pentru cocktailuri gen ”Adio, mamă!” sau pentru extrem de popularul spirt ”Mona” îi aduce în imposibilitatea de a sta aplecați, din simplul fapt că, după mai mult de trei secunde în această poziție, vertijurile și gravitația îi pun pe vasluieni la pământ”.

Același studiu al companiei Standard T. Foor mai relevă un lucru la fel de interesant: anume faptul că 70% dintre vasluience sunt, de fapt, în medie cu 3 centimetri mai scunde decât o relevă măsurătorile medicilor de familie, diferența între înălțimea reală și cea măsurată fiind dată de stratul gros de piele moartă de pe călcâie, imposibil de îndepărtat din aceleași motive ce țin de vertij, gravitație și pasiune pentru trăscău.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Tăriceanu, atac obraznic la Președinte: ”Trântorul de la Cotroceni susține niște incompetenți!”

pat

Tipuri de paturi care îți asigură somnul cel mai bun