in ,

12 legende, care circulă în Ministerul de Interne, despre Comisarul Traian Berbeceanu!

traian berbeceanu

Numirea lui Traian Berbeceanu în postul de șef de cabinet al Ministrului de Interne a epuizat stocurile de bilete ale companiilor aeriene către Costa Rica și Madagascar în doar câteva zeci de minute. Totuși, chiar dacă vestea a creat panică printre ”pătații” din Justiție și Interne, există o sumedenie de funcționari din ministere care îl așteaptă cu brațele deschise pe fostul șef al BCCO Alba, în speranța că venirea lui va aduce un restart al sistemului. De la acești optimiști am cules și cele 12 povești de legendă care circulă pe seama Comisarului Traian Berbeceanu…

 1. Când Berbeceanu era un elev sârguincios, de clasa a V-a, profa de română a dat întregii clase o lucrare de control cu tema ”Ce este curajul?”. Micul Trăienel a fost singurul care a luat nota 10, iar asta pentru că a dat foia goală, doar cu semnătura lui pe ea.
 2. În calendarul lui Berbeceanu de pe birou, după 31 martie urmează direct 2 Aprilie. Nimeni nu îl poate păcăli pe Traian Berbeceanu!
 3. Laptopul lui Berbeceanu nu are butonul de „backspace”. Bineînțeles, pentru că Berbeceanu nu face niciodată greșeli.
 4. Traian Berbeceanu nu a apelat niciodată vreun număr în mod eronat. În toate cazurile apelații au răspuns la telefonul nepotrivit.
 5. Nimic nu îi este imposibil lui Berbeceanu! El poate culege piersici dintr-un păr și dintr-un prun, și poate face din ele cea mai bună limonadă care a existat vreodată!
 6. Berbeceanu nu poartă niciodată ceas. El decide întotdeauna ce oră este!
 7. Când Berbeceanu intră într-o încăpere întunecată, nu are nevoie niciodată să aprindă lumina. Asta pentru că întunericul se închide de la sine.
 8. Traian Berbeceanu nu are nicio șansă să sufere, vreodată, vreun atac de cord. Niciun cord nu e atât de nebun încât să viseze măcar că ar putea să îl atace pe Berbeceanu.
 9. Câinele lui Berbeceanu este singurul animal de companie care, după plimbare, își strânge singur rahatul în punguță. Asta pentru că Traian Berbeceanu nu acceptă rahaturile nimănui.
 10. Când Berbeceanu te arată cu degetul, el îți arată de fapt câte zile mai ai până o să intri după gratii.
 11. De la ultima confruntare cu clanurile de interlopi din Ardeal, Berbeceanu a plecat cu trei coaste rupte și un umăr dislocat. Până la ora scrierii acestui material, Berbeceanu încă nu le înapoiase…
 12. Copiii obișnuiesc să-și scrie, iarna, cu pipi, numele în zăpadă. Berbeceanu și-a scris, vara și toamna,  numele cu urină, în treptele de beton ale tuturor instanțelor pe unde a fost purtat pe nedrept.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 comentarii

traian berbeceanu

Panică printre interlopii ”Statului de Drept”: Berbeceanu vine la Ministerul de Interne!

dragnea inchisoare

Pentru că a fost cuminte, la Liviu Dragnea, Moș Nicolae nu a venit singur, ci însoțit de câțiva tineri…