breaking news

Top 5 propuneri de balcoane făloase înscrise la concursul Gabrielei Firea

aprilie 13th, 2017 | by Eugen Cismasu
Top 5 propuneri de balcoane făloase înscrise la concursul Gabrielei Firea
Actualitate
3

Consiliul General a aprobat recent proiectul primarului Gabriela Firea ce viza acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curţi şi faţade de clădiri din Bucureşti. Surse din anturajul șefului administrației susțin, însă, că mediatizata competiție este doar un concurs de idei pentru rezolvarea din fonduri publice a unor deficiențe și alterări de ordin personal.

Gravitația dă senzația!

Pentru că, din cauza vârstei și a gravitației, a început să aibă probleme cu fațada și cu balcoanele, Firea încearcă să obțină idei pentru câteva viitoare retușuri pe care intenționează să și le aplice. Câteva implanturi la nivel de platformă, o recoafare de șarpantă, o intervenție de plivire a bălăriilor de pe fundație plus o refasonare a stâlpilor de susținere, toate sunt parte a unei strategii de rebrenduire ce are în vedere prezidențialele din 2019.

Până la această, din mii de propuneri de balcoane upgradate trimise către municipalitate, 5 sunt modelele cărora primărița le-a acordat o atenție sporită și un punctaj special: amvonul cu vedere la vegetație – propus de patriarhul Daniel, țârnațul cu jardinieră de puf – propus de Laura Codruța Kövesi, cafasul tătăresc – sugerat de Victor Ponta, tri-loggia prezidențială – oferită de Klaus Iohannis și cerdacul cu șunci trimis de acasă de chiar soțul ediliei Capitalei, Florentin Pandele.

Citește și Firea își face chip cioplit. Vezi cum ar putea arăta prima dintre statuile finanțate de Primăria Capitalei în 2017

Citește și Gabriela Firea introduce telegondolele RATB pentru pensionari

3 Comments

  1. Pingback: Olivia, tu ai sânge de viperă... Barikada

  2. Pingback: mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 62)

  3. Pingback: Primăria Capitalei - afaceri edilitare: noi taxe de înmormântare Barikada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *