breaking news

Top 15 cadouri pe care le poți cumpăra de Sfintele Paști anul acesta

aprilie 2nd, 2018 | by Cetățeanul Surmenat
Top 15 cadouri pe care le poți cumpăra de Sfintele Paști anul acesta
Actualitate
0

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la Sfintele Paști iar asta se vede la tot pasul. Poporul, corporatist, bugetar sau asistat social, rupe ușile supermarketurilor pentru potolul de sezon.  Cozonaci, vin, ouă sau tradiționalele, pe rit nou, cadouri „de la Iepuraş“, la cât de scumpe sunt toate, n-ar fi de mirare ca majoritatea cumpărătorilor să ia doar mielu’. Dacă nu vreţi să vă număraţi printre ei, ascultaţi sfaturile noastre geniale şi alegeţi, pentru dvs. şi pentru familie, prieteni şi cunoscuţi, dintre următoarele produse, pe care le puteţi găsi în magazinele agreate de BOR din întreaga ţară.

1. Lumânări cu miros de miel pentru pensionari. Pentru că mulţi români nu-şi vor permite să cumpere carne, după scumpirile de luna asta se vor lansa lumânările promoţionale „Parfum de miel“. Pe lângă faptul că pot fi folosite şi la alte ocazii de vârstnici, lumânările răspândesc în casă o mireasmă deosebită, alungând mirosul de pensii mici (cartofi, fasole, varză). Pentru cei interesați, există și varianta premium: lumânări electronice cu aromă de miel și cozonaci, echipate cu senzor de mișcare, care eliberează aroma doar atunci când treci pe lângă ele.

2. Kit pentru testarea cărnii de pe tarabe. E Paşte, deci n-ar fi exclus să mergeţi la piaţă ca să cumpăraţi un animal care behăia şi să vă întoarceţi cu unul care lătra. Kit-ul conține un fel de seringă care poate extrage şi testa ADN-ul în doi timpi şi trei mişcări. Dacă aveţi dubii, puteţi folosi kit-ul şi pe copiii de-acasă, ca să știi sigur că-i hrănești pe-ai tăi, și nu pe-ai vecinului.

3. Anafură bio. Dacă nu vreţi să faceţi parte din turma credincioşilor obișnuiți, ci doriţi să vă evidenţiaţi cumva, preparaţi-vă singur anafura de împărtăşanie din grâu eco, secară, goji, ylang-ylang şi fructul pasiunii. Conţine fibre şi evită îngrăşarea. Dacă preotul refuză să o sfinţească, faceţi-i discret cu ochiul (ochiul dracului, normal) şi problema e rezolvată.

4. Păpușa Vasilică – Învață-ți copilul să prețuiască animalele. Mielul de pluș „Vasilică“, corect din punct de vedere anatomic, cu mațe și organe incluse, vine echipat și cu un cuțit de plastic, de unică folosinţă. Pentru că adevăraţii copii de creştini trebuie să înveţe tradiţiile de la vârste fragede.

5. DVD cu „Învierea“ pentru prietenii tăi care lucrează la morgă – Pentru că o sperietură bună, e o glumă bună!

6. Cozonacii 3 în 1 – Cu arome naturale și identic naturale de Miel, Ouă și Pască, în cazul în care nu-ți permiți carne, ouă și brânză.

7. Magneţi de frigider care imită salata de boeuf, cozonacul, drobul sau ouăle roşii. Dacă nu aveţi toate astea în frigider, măcar să le aveţi în afara lui.

8. Ouă de lemn – Nu ai bani să mănânci ouă anul ăsta, dar măcar vei fi primul la ciocnit. Zdrobește-ți rudele și prietenii! Important e cine câștigă la ciocăneală, nu cine mănâncă mai multe ouă.

9. Lanternă cu Lumină sfântă pe LED – bateriile nu sunt incluse în preţ.

10. Tricouri cu inscripții de sezon – „Paștele Mă-tii!!!”, „Mânca-mi-ai drobu’!“, „Să-mi numeri ouăle!“, „Mă doare la pască!“, „Ai belit mielu’!“, „Iisus vine!“ – disponibile în diferite mărimi și culori.

11. Crucifix de parbriz cu LED-uri colorate și intermitente, plus alogene şi faruri cu xenon sfinţit în Ţara Sfântă şi cumpărat direct de la reprezentanţă.

12. Claxon cu melodii pascale – „Veniți de luați lumină!, Iisus a înviat din morți“, pentru cei care se duc să ia lumină de Paşte cu limuzina.

13. Poze cu drob, cozonaci, ouă, pască gata făcute, numai bune de pus pe Facebook. Acum și tu te poți lăuda cu bunătăți de Paște, fără să stai în bucătărie ore întregi.

14. Față de masă, tip mușama, cu imprimeuri reprezentând fripturi și salate de boeuf.

15. Bilete la concertul special de Paște Ștefan Bănică Jr., intitulat „Elvis a înviat, adevărat a înviat!“

sfintele paști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *