breaking news

Regina Angliei e minciună! Iliescu a fost fotografiat parcându-și tancul rusesc T-55 după plimbarea de noapte pe Bulevardul Primăverii

mai 9th, 2017 | by Opinia Pudică
Regina Angliei e minciună! Iliescu a fost fotografiat parcându-și tancul rusesc T-55 după plimbarea de noapte pe Bulevardul Primăverii
Gazeta de Perete
1

La 87 de ani, Ion Iliescu a fost fotografiat parcându-și tancul rusesc T-55 în curtea vilei din Primăverii la doar câteva zile după ce fotografii britanici au surprins-o pe nonagenara regină Elisabeta a II-a bucurându-se de vremea bună şi conducând singură Jaguarul personal de la Royal Chapel of All Saints din Windsor Park.

Instantaneele cu părintele capitalismului de cumetrie executând cu măiestrie un ”marche arrière” în depoul personal cu vehicule de colecție, după o ieșeală de noapte pe bulevardul Primăverii, au făcut înconjurul lumii. Fără oglinzi retrovizoare și laterale și fără senzori de parcare, Iliescu și-a garat la milimetru, din două mișcări, hardughia sovietică, în garajul cu antichități, fix între drezina pe care a fost plimbată, prin atelierele Grivița, sirena lui Vasile Roaită și IMS-ul M461 în care a făcut, alături de Ceaușescu, prin ’57, colectivizarea din Vrancea.

La fel ca și regina Angliei, care nu are carnet de șofer, Ion Iliescu nu deține permis de conducător de tanc însă este singura persoană din România care beneficiază de această derogare, conform unui Decret Lege al CFSN din aprilie 1990.

Iliescu a fost fotografiat parcându-și tancul rusesc T-55

One Comment

  1. Pingback: Levantul, dragostea mea Barikada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *