breaking news

Patriarhul mută pe profit: Înviere pe Național Arena!

aprilie 4th, 2018 | by Opinia Pudică
Patriarhul mută pe profit: Înviere pe Național Arena!
Actualitate
0

În prag de Înviere, Prea Fericitul Patriarh Daniel se arată tot mai hotărât să urce România în Cartea Recordurilor cu tot felul de recorduri religioase. Până la a apela la specialiştii Guinness Book pentru a-i omologa, spre exemplu, cea mai lungă coadă la moaște (23,4 kilometri), cea mai mare distanță la care un preot aruncă o cruce de Bobotează (98 metri) ori cea mai mare cantitate de apă sfințită în cel mai scurt timp (Oceanul Pacific în 2,4 secunde),  pefeul şi-a propus să spargă şi recordul încasărilor patriarhale, mutând, profitabil, Slujba Învierii, de la Patriarhie, pe Naţional Arena.
La evenimentul din acest week-end sunt aşteptaţi 110.000 de drept credincioşi, aceştia urmând să ocupe în ce poziţii îşi doresc, în picioare, în genunchi sau pe scaun (este interzisă la slujbă doar poziția misionarului) cele 55.000 de locuri ale Arenei Naționale. Participarea la slujbă va fi contra cost, banii obținuți din vânzarea de bilete urmând să fie direcționați, firește, către construcția Catedralei Mântuirii Neamului.
Biletele se găsesc online, pe site-ul Patriarhiei, precum și în rețeaua de biserici sau magazine bisericești a BOR. Cel mai scump, la categoria VIP, costă 1.500 de lei și include lumânări XXL cu ştanţă de la Patriarhie, ouă de struţ pictate goldeanu cu motiv de patrafir, drob și cozonaci cu forma mitrei patriarhale. Cel mai ieftin, la peluze, costă doar 500 de lei și include un odorizant de bucătărie cu miros de meniu de Paşti.
BOR avertizează participanții la eveniment că nu li se va permite accesul în incinta stadionului dacă la controlul de la intrare se vor găsi asupra lor obiecte precum lumânări cumpărate din Doraly și lanterne laser pentru deranjat soborul în timpul slujbei.
înviere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *