breaking news

Patriarhia lansează aghiasma ”P.F Daniel’s” – băutura oficială a B.O.R în 2018

decembrie 28th, 2017 | by Opinia Pudică
Patriarhia lansează aghiasma ”P.F Daniel’s” – băutura oficială a B.O.R în 2018
Actualitate
1

În ajunul Anului Nou, Patriarhia lansează aghiasma ”P.F Daniel’s”. Îmbuteliată în cantități variate și în recipiente diferite, fiecare adresat unei anumite categorii de consumatori, băutura oficială a B.O.R  a primit numele managerului general al Bisericii în urma unui amplu studiu de marketing ce a avut ca subiecți credincioși de pe întreg cuprinsul României.

”Pentru că donațiile de la bugetul de stat nu mai fac față nevoilor financiare ale Patriarhiei, ne-am gândit să obținem venituri suplimentare din valorificarea produselor noastre proprii, unul dintre acestea fiind aghiasma”, a declarat preotul Patapie Habacuc, purtătorul de cuvânt de serviciu al departamentului ”Relații cu Publicul”. ”Și, cum piața liberă este într-o continuă evoluție, Biserica se va repoziționa din punct de vedere al strategiei de marketing, fiindcă mirenii noștri, pentru a fi cei mai darnici, trebuie să primească mai întâi ce e mai bun”, a continuat funcționarul B.O.R.

Vârful de gamă în materia nou ambalatei aghesme, în 2018, va fi ”P.F Daniel’s Sour Mash Old No. 666 Brand”, un produs unic, distilat în cazane bisericești, învechit în putinile și cazanele de plastic ale mitropoliilor și episcopiilor și destinat cuceririi unui segment de public inedit, anume enoriașii localurilor de manele, ai cluburilor de fițe și ai restaurantelor din întreaga țară. De asemenea, noua aghiasmă va mai putea fi găsită îmbuteliată la perfuzie în farmacii și spitale, la sticle de plastic cu picurător în magazinele de articole sportive, dar și la bidoane de 10 și 20 de litri rezervate dozatoarelor clădirilor de birouri pentru corporatiști.
Patriarhia lansează aghiasma ”P.F Daniel's”