breaking news

Original! După ce Firea și-a tras logo, Dragnea își face film

mai 5th, 2017 | by Eugen Cismasu
Original! După ce Firea și-a tras logo, Dragnea își face film
Descântarea României
0

După ce Firea și-a tras logo, Dragnea își face film: fan KSpacey și Tarantino deopotrivă, președintele PSD și-a comandat la Casa de Filme Antena 3 un scenariu original conform surselor oficiale.

În realitate, se pare că povestea va fi un thriller hibrid dâmbovițean, un melanj între peliculele Inglorious Basterds și House of Cards. Firul narativ va urmări ascensiunea politică a infractorului din capul statului și permanenta sa luptă cu hoardele de opozanți, mai întâi cu cele din PD, apoi cu cele din PSD și în cele din urmă cu escadroanele de soroșiști hipsterizați din Piața Victoriei.

În rol secundar, ca permanentă parteneră de rele a lui Dragnea, urmează să fie distribuită maștera signalisticii simbolistice a Capitalei, Gabriela Firea. Producător al serialului a fost desemnat Mihai Gâdea iar regizor nimeni altul decât Sergiu Nicolaescu, acesta urmând să transmită, din lumea de dincolo, indicațiile tehnice scenaristului de serviciu al Antenelor, Mugur Ciuvică, atât prin instrumente spiritiste, și vorbim aici de Carmen Harra, cât și pe căi telepatice, adică prin intermediului lui Dan Voiculescu.

dragnea iși face film

Citește și EXPLOZIV! Șerban Nicolae este adevăratul fiu al lui Ion Iliescu și al Mamei Elena

Citește și FOTO EXCLUSIV! 1 Mai a fost sărbătorit de Dragnea alături de alegătorii săi domiciliați în cimitirul ”Sfânta Adormire” din Alexandria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *