breaking news

Ofertă șoc pe litoral: în Vama Veche au apărut baldachinele cu turnulețe și lei hauriți

iulie 12th, 2017 | by Cetățeanul Surmenat
Ofertă șoc pe litoral: în Vama Veche au apărut baldachinele cu turnulețe și lei hauriți
Actualitate
0

Pentru că bugetele vamaioților obișnuiți sunt departe de a mai satisface pretențiile de câștig ale investitorilor, un nou trend a împânzit, din această lună, plajele stațiunii de pe litoralul românesc, cu niște edificii de o estetică cel puțin dubioasă: baldachinele cu turnulețe și lei hauriți în pridvor.

Convinși că vor avea priză la turiștii de etnie care, anul trecut, tăiau porci în fața hotelurilor din Mamaia și pescuiau guvizi prin mare cu portbagajul de la X6, concesionarii plajelor din Vamă sunt deciși să renunțe la umbrelele de paie ori la saltelele de burete și să facă trecerea cât mai rapid la gadget-urile locative ”dă valoare”

Inițiativa a fost apreciată unanim de către reprezentanții etniei țigănești. „Noă ne place să ne simtem bine-n cort, pe unde am fi, zău! Că-i din cartoane la Saint-Tropez, că e din folie și ferigi în Kensington Roof Gardens, emportant e să aibă cortul tunulețe fără numer pă el, ca cum are valoarea fiecare, băga-ți-aș mâna-n geantă! Aici, la baldachinuri, e mare șucărime, avem deja rogojine cu vibromasaj, parcare la bemveu, piscină interioară și lei de haur la intrare ca să ne protejează pă partea spirituală. Cu termopanele, grătarele și cazanele venim noi, că, vorba haia, unde Vama e veche și ferul trebuie să este la fel, no?”, a declarat Nixon Resentiment, bulibașa magraonilor din Slobozia, județul Giurgiu.

baldachinele cu turnulețe și lei hauriți

Citește și 9 motive pentru care ai de ales, și weekendul ăsta, între Mamaia și Vama Veche

Citește și Doi preoți din Vama Veche mustrați de Patriarhie după ce au transformat cutiile pentru lumânări în grătare pentru mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *