breaking news

Minune de Bobotează! După ce au fost stropiți cu aghiasmă de Teodosie, cinci maidanezi din Constanța au început să toarne la Securitate!

ianuarie 8th, 2018 | by Cetățeanul Surmenat
Minune de Bobotează! După ce au fost stropiți cu aghiasmă de Teodosie, cinci maidanezi din Constanța au început să toarne la Securitate!
Actualitate
0

Minune de Bobotează, în acest an, unde altundeva decât în Republica Tomitanului Teodosie! După ce au fost stropiți cu aghiasmă de Arhiepiscopul Tomisului, cinci maidanezi din Constanța s-au îmbarcat într-un Uber și au demarat în trombă către Direcția Județeană de Informații. Conform taximetristului, comunitarii au afișat pe toată durata drumului niște mine preocupate, solicitându-i conducătorului auto să aleagă calea cea mai rapidă către sediul S.R.I de pe strada Cuza Vodă, pe motiv că trebuie să își îndeplinească datoria cetățenească de a raporta organelor fapte, persoane și împrejurări de natură a pune în pericol ordinea și siguranța națională.
Informația halucinantă ne-a fost  confirmată pe surse de chiar Balea Deleanu, ofițerul de serviciu aflat la post, la ghișeul de relații publice al S.R.I Constanța, în data de 6 ianuarie. Potrivit lui Deleanu, cei cinci comunitari s-au recomandat ca fiind sursele Nache, Tache, Sache, Lache și Lăbache, cerând să fie puși în legătură cu un superior ierarhic pentru a depune câteva note informative legate de atitudinea obscurantistă și activitatea dușmănoasă a unor enoriași prezenți, de Bobotează, la slujba religioasă oficiată de colegul Mache la U.M 0666 B.O.R Constanța.
Angajatul S.R.I s-a ferit să ofere detalii suplimentare asupra episodului cu pricina, însă s-a declarat complet stupefiat de ce se întâmplă în aceste zile în Constanța, cu atât mai mult cu cât, în numai două zile, s-au primit la sediul instituției sute de sesizări potrivit cărora, în ultimele 48 de ore, sute de animale de companie, pisici, câini, porcușori de Guineea, papagali, canari și dihori, s-au prezentat în comandouri la locuințele constănțenilor, solicitându-le imperativ să-și plătească contribuțiile bisericești și să doneze bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului.
Minune de Bobotează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *