breaking news

Justiția insistă, Liviu Dragnea persistă! Vezi previziunile Babei Vanga pentru România anului 2030

aprilie 26th, 2017 | by Eugen Cismasu
Justiția insistă, Liviu Dragnea persistă! Vezi previziunile Babei Vanga pentru România anului 2030
Codrul penal
1

Completul de cinci judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție a respins contestația la condamnarea de doi ani de închisoare cu suspendare primită anul trecut, în aprilie, de liderul PSD, Liviu Dragnea, în Dosarul Referendumul. Aparent predictibilă, decizia a stârnit vii comentarii în rândul opiniei publice, cea care se aștepta ca infractorul șef al Camerei Deputaților să iasă de la înfățișare cu sentința schimbată în vreo 20 de ani de ocnă și cu câteva seturi de lanțuri zornăitoare la picioare. Curentul de opinie este împărtășit, de altfel, și de consultantul Barikada.ro, vizionara Baba Vanga, bulgăroaica apreciind că nu vede șanse de îmbunătățire a situației din România, pentru următorii 13 ani, nici cu ochiul albastru, din ceafă, și nici cu cel maro, de la subsol.

Previziunile roșii ale Babei Vanga

Mai mult decât atât, ghicitoarea cu ceafă groasă de la sud de Dunăre apreciază că, până în 2030, situația în România va deveni la fel de roșie precum drapelul pe care l-a molfăit între gingii la momentul jurământului pentru intrarea în PCB.
Potrivit Babei Vanga, în 2030 prim-ministru real și prezident de Cameră va fi tot Liviu Dragnea, iar moaștele PSD vor fi purtate pe la congrese tot în costumul lui Ion Iliescu, considerat miracolul medical al secolului 21 pentru că, după ce va depăși suta, el va începe brusc să întinerească și se va stabiliza pe la vârsta de 49 de ani, adică exact atât cât avea în 1979, când juca tabinet cu Toa’șu’ și Toa’șa. PSD va deveni devine partid unic în 2024, iar România va ieși din Uniunea Europeană pentru a se alătura Uniunii Sovietice reformate de Putin.
Baba Vanga crede că, în 2030, țara noastră va avea totuși cele mai mari salarii și pensii din lume, bancnota de o sută de lei urmând să fie cât o foaie A3. Pentru că în viitor clonarea va deveni ceva banal, în fiecare localitate din țară va fi un primar clonat, la alegere, după Gabriela Firea, Marian Vanghelie și Radu Mazăre. În localitățile cu mulți țigani va fi clonat, la cerere, băimăreanul Cherecheș, care va asigura transportul gratuit la groapa cu deșeuri radioactive pentru concetățenii pârliți de radiații ultraviolete încă din naștere.
Antena 3 și RTV vor deveni singurele televiziuni din România, iar Badea, Ciutacu, Gâdea, Crețuleasca și Ciuvică vor avea fancluburi în fiecare cămin cultural, unde emisiunile lor vor fi urmărite și aplaudate de întreaga suflare locală.
În 2030, creștinismul va dispărea ca religie, odată cu pierderea interesului preoților pentru treburile lumești – încasatul șpăgii la înmormântare, ascunsul enoriașelor sub patrafir și al butiilor de vin în burtă. În schimb, va apărea o religie propovăduită de vuvuzeii mai sus pomeniți: teleorșmenismul. Aceasta va fi un fel de cult animist de mână lungă și ziua a opta, în cadrul căruia va fi venerată o șopârlă reprezentând noua reincarnare a lui Liviu Drgnea, în vreme ce drept-credincioșii se vor saluta cu tradiționalele imperative și interogrative „Jos Băsescu!” și ”Unde este domnu’ Iohanez?”.

Citește și Investigație Barikada: ce va descoperi ancheta alegerilor din 2009

liviu dragnea

One Comment

  1. Pingback: Un sac de plastic pentru domnul Dragnea Barikada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *