breaking news

10 lucruri pe care să nu le faci, de 1 Mai, dacă te-ai îmbătat ca un porc

aprilie 28th, 2018 | by Cetățeanul Surmenat
10 lucruri pe care să nu le faci, de 1 Mai, dacă te-ai îmbătat ca un porc
Trăire cu premeditare
0

De 1 Mai, chiar dacă statul ţi-a dat dezlegare la crăpelniţă şi cocârţ, micul se înghite cu cumpătare iar alcoolul cu moderaţie. Altfel ai să ajungi într-un clip cu multe vizualizări pe YouTube în timp ce alergi în chiloți prin Piaţa Victoriei, căutând s-o cinsteşti pe Viorica Vasilica cu o ţuică plătită din salariul tău indexat de bugetar.
Suntem alături de cititori chiar și în momentul în care li se rupe echilibrul fizic, așa că le oferim, în exclusivitate, zece sfaturi pe care ar trebui să le urmeze de 1 Mai, când berea a fost prea multă, prea bună sau cu prea multe grade.

1. Nu face karaoke! Pentru numele lui Dumnezeu, NU FACE KARAOKE! Ceata de motani amorezaţi din spatele blocului o să pară Corul Madrigal pe lângă tine!

2. Nu te da la bunesa aia purie din colțu’ barului doar pentru că vezi că nu-şi mai dezlipeşte ochii de pe tine. Nu e coup de foudre, ci pur şi simplu se miră cum de poţi vorbi de 30 de minute cu o perete de rigips despre convingerile tale existenţiale.

3. Dacă ți-ai scos clanul cu pătura la iarbă verde, nu este momentul în care să-i zici soacrei ce crezi, de fapt, despre draperiile pe care vi le-a luat cadou de nuntă, nici despre calitatea păstăilor pe care le gătește, invariabil, la fiecare adunare a familionului extins.

4. La fel, nu este deloc o idee bună să te apuci să-i zici socrului care e părerea ta sinceră despre el și nici că ți se pare de-a dreptul infantil când pune mâna pe tubul de ketchup și vrea să îl imite pe Dan Spătaru.

5. Nu trebălui prin casă! S-ar putea să te crezi îndeajuns de macho încât să aşezi, în sfârşit, pe perete, carpeta aia pe care și-a dorit-o nevastă‑ta atât de mult. Dar nu e cazul să pui tocmai acum mâna pe bormaşină, nu de alta, dar rişti să dai douăj de găuri în loc de una şi de unde atâtea carpete?

6. Indiferent ce crezi tu, câinele celui mai bun prieten al tău NU o să vrea să danseze cu tine.

7. E bine să fii generos, dar nu-i deloc o idee bună să faci cinste la tot baru’ să vadă lumea ce tip cool ești. Altfel, să nu te miri dacă te vei trezi din amețeală spălând vasele, fiindcă n-ai avut bani să plăteşti.

8. Nu e momentul să-ți cumperi haine: rişti să ieşi din magazin împodobit ca un brad de Crăciun şi suntem abia în iunie.

9. Dacă nu ești un jucător bun de biliard nici când ești treaz, când eşti cherchelit sigur n-o să-ți iasă trick-shots de-alea șmechere ca la televizor. Cel mult, o să-ţi iasă bila neagră prin geamul barului.

10. Toți prietenii tăi știu că ții foarte mult la ei. N-o să le faci o bucurie dacă îi suni la trei dimineața în mijlocul săptămânii, ca să le reamintești că se pot bizui oricând pe tine.

1 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *